Oldal frissítése

Budapesti bemutatótermünkben 15:00 óráig a szokásos nyitvatartással várjuk vásárlóinkat. 15:00 óra után csak a 46 sz. kormányrendelet által megengedett termékeket adjuk ki.

A húsvéti ünnepek alatt (április 10-én, 12-én és 13-án) minden üzletünk zárva tart, de online ekkor is kényelmesen vásárolhatsz.

Amazon Echo Dot 3. generáció Sandstone

-10%
15 990 Ft
14 460 Ft
11 380 Ft áfa nélkül

Amazon Echo Dot 3. generáció Sandstone

Az Echo Dot. már az Amazon harmadik generációs okos otthoni asszisztense. Az okos hangvezérlő a korábbi modell minden funkcióját ismeri, a vezérlő gombok elrendezés is szinte ugyanaz maradt, miközben a formatervezés és a hangzás hatalmas változásokon ment keresztül. Ahogy az Amazon Echo Dot. előző generációja esetében, ez a készülék is az Alexa nevű mesterséges intelligenciával és hangvezérléssel játszik lezenét, vezérli az otthoni eszközöket, hívásokat kezdeményez, hangoskönyveket olvas fel, és még sok hasznos funkcióval ajándékozza meg a használóját. Mindemellett továbbra is lehetőség van zenéid streamelésére az Amazon Music, a Spotify, a Pandora és egyéb zeneszolgáltatókon keresztül. A továbbfejlesztett hangszórók gazdagabb és erőteljesebb hangzást tesznek lehetővé. 

Az Amazon Echo Dot 3. generációs Sandstone okos otthoni asszisztens

  • Továbbfejlesztet (1,6") hangszóró és formatervezés
  • Hangvezérlésű asszisztens az Alexa mesterséges intelligenciával
  • Kompatibilitás több mint 60000 eszközzel
  • Vezeték nélküli WiFi kapcsolat 2,4 GHz és 5 GHz sávszélességhez 
  • Bluetooth és 3,5 mm-es audio jack dugó
  • Hangvezérlés
  • Mobil applikációval történő zökkenőmentes együttműködés
  • Intuitív vezérlés
  • Méretek: 99 × 99 × 43 mm

Az Amazon Echo Dot 3. generációja egyszerűbbé teszi az életedet

Alexa egyre okosabbá válik és új funkciókkal gyarapszik – mostantól nyomon követi a napi tevékenységeidet, játékra invitál stb. Több mint 50,000 funkcióval és skillel rendelkezik. Ám az eszköz még így is tovább bővíthető és frissíthető. Az Amazon Echo Dot 3. generációs Sandstone asszisztenssel a mesterséges intelligencia eljuthat az otthonod minden sarkába. Párosíthatod az Echo Dot pontokat egymással, vagycsatlakoztathatod hangszórókhoz Bluetooth vagy egy 3,5 mm-es jack-csatlakozók segítségével. A hangszóró használható az otthoni WiFi-vel mind a 2,4 GHz, mind az 5 GHz sávszélességen.

Az Alexa asszisztens minden kívánságodat teljesíti

A 3. generációs Amazon Echo Dot Heather Grey és az Alexa mesterséges intelligencia használatával nagyban megkönnyítheted a mindennapi életedet – beállíthatod az ébresztőórádat és a figyelmeztetéseket, valamint létrehozhatsz új feladatokat és emlékeztetőket a szerveződben. Egy egyszerű paranccsal pedig az aktuális időjárásnak és a híreknek is utánanézhetsz. Az Alexa lehetőségei szinte határtalanok, így minden kívánságodat képesteljesíteni. Az Amazon Echo Dot Sandstone kompatibilis több mint 60,000 SmartHome eszközzel, beleértve a világítást, a termosztátot, a TV-ket és még sok mást.


4,8
168 felhasználó értékelte
90 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Bluetooth , WiFi

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Ablak, ajtó, és kapu vezérlése, Időjárás figyelés és előrejelzés, Smart-Home irányítórendszer

Kapcsolódás

Támogatott OS Android , iOS
Kompatibilitás Amazon Alexa
Tápellátás Hálózati
Alkalmazás nyelve Angol , Német

Tulajdonságok

WiFi sávok 2,4 GHz , 5 GHz
Mikrofonok száma 4
Speciális funkciók Spotify támogatás , 3,5mm audio kimenet
Disztribúció (elosztás) US , UK

Lokalizáció: AT/DE

Kód:  AME1018g
Garancia: 24 hónap
WEB5