Oldal frissítése

Amazon Echo Dot 3. generáció Sandstone

4,7 41 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Amazon Echo Dot 3. generáció Sandstone

Az Echo Dot. már az Amazon harmadik generációs okos otthoni asszisztense. Az okos hangvezérlő a korábbi modell minden funkcióját ismeri, a vezérlő gombok elrendezés is szinte ugyanaz maradt, miközben a formatervezés és a hangzás hatalmas változásokon ment keresztül. Ahogy az Amazon Echo Dot. előző generációja esetében, ez a készülék is az Alexa nevű mesterséges intelligenciával és hangvezérléssel játszik lezenét, vezérli az otthoni eszközöket, hívásokat kezdeményez, hangoskönyveket olvas fel, és még sok hasznos funkcióval ajándékozza meg a használóját. Mindemellett továbbra is lehetőség van zenéid streamelésére az Amazon Music, a Spotify, a Pandora és egyéb zeneszolgáltatókon keresztül. A továbbfejlesztett hangszórók gazdagabb és erőteljesebb hangzást tesznek lehetővé. 

Az Amazon Echo Dot 3. generációs Sandstone okos otthoni asszisztens

  • Továbbfejlesztet (1,6") hangszóró és formatervezés
  • Hangvezérlésű asszisztens az Alexa mesterséges intelligenciával
  • Kompatibilitás több mint 60000 eszközzel
  • Vezeték nélküli WiFi kapcsolat 2,4 GHz és 5 GHz sávszélességhez 
  • Bluetooth és 3,5 mm-es audio jack dugó
  • Hangvezérlés
  • Mobil applikációval történő zökkenőmentes együttműködés
  • Intuitív vezérlés
  • Méretek: 99 × 99 × 43 mm

Az Amazon Echo Dot 3. generációja egyszerűbbé teszi az életedet

Alexa egyre okosabbá válik és új funkciókkal gyarapszik – mostantól nyomon követi a napi tevékenységeidet, játékra invitál stb. Több mint 50,000 funkcióval és skillel rendelkezik. Ám az eszköz még így is tovább bővíthető és frissíthető. Az Amazon Echo Dot 3. generációs Sandstone asszisztenssel a mesterséges intelligencia eljuthat az otthonod minden sarkába. Párosíthatod az Echo Dot pontokat egymással, vagycsatlakoztathatod hangszórókhoz Bluetooth vagy egy 3,5 mm-es jack-csatlakozók segítségével. A hangszóró használható az otthoni WiFi-vel mind a 2,4 GHz, mind az 5 GHz sávszélességen.

Az Alexa asszisztens minden kívánságodat teljesíti

A 3. generációs Amazon Echo Dot Heather Grey és az Alexa mesterséges intelligencia használatával nagyban megkönnyítheted a mindennapi életedet – beállíthatod az ébresztőórádat és a figyelmeztetéseket, valamint létrehozhatsz új feladatokat és emlékeztetőket a szerveződben. Egy egyszerű paranccsal pedig az aktuális időjárásnak és a híreknek is utánanézhetsz. Az Alexa lehetőségei szinte határtalanok, így minden kívánságodat képesteljesíteni. Az Amazon Echo Dot Sandstone kompatibilis több mint 60,000 SmartHome eszközzel, beleértve a világítást, a termosztátot, a TV-ket és még sok mást.


Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz, WiFi 5 GHz, Bluetooth

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Hangasszisztensek Amazon Alexa
Alkalmazás nyelve Angol, Német

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Ablak, ajtó, és kapu, Időjárás figyelés, Smart-Home

Rendeltetés

Rendeltetés Központi egység

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fejhallgató kimenet
Disztribúció (elosztás) US, UK

Hang/Audio

Mikrofonok száma 4
Támogatott zenei alkalmazások Spotify
Kód:  AME1018g

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10