Oldal frissítése

Használd ki az ingyenes házhozszállítást! Add az ONLINEFIZETEK kódot a kosárba minimum 12 500 Ft vásárlási érték felett. További információk itt

Amazon Echo Dot 3. generáció Sandstone

-26%
21 490 Ft
15 990 Ft
12 590 Ft áfa nélkül

Amazon Echo Dot 3. generáció Sandstone

Megjelent az Amazon legújabb, harmadik generációs Echo Dot digitális asszisztense, még több innovációval. A modell rendelkezik az összes korábbi verzió tudásával, sőt, a vezérlése is majdnem ugyanolyan, de az új hangszórók formája és akusztikája alapjaiban változott meg. Az  Echo Dot a korábbi generációkhoz hasonlóan az Alexa mesterséges intelligenciájával büszkélkedhet, amely hangutasítások segítségével sok más funkció mellett képes zenét lejátszani, intelligens háztartási készülékeket vezérelni, telefonhívásokat indítani és hangoskönyveket felolvasni. Nem beszélve arról, hogy a készülék az Amazon Music, a Spotify, a Pandora és más szolgáltatásokat is támogat. Az új hangsugárzókkal ráadásul minden hangosabb lesz majd.

A 3. generációs Amazon Echo Dot Smart Sandstone asszisztens tulajdonságai

  • Újragondolt hangszórók (1,6 hüvelykes) és megjelenés
  • Digitális asszisztens, Alexa mesterséges intelligenciával
  • Több mint 60000  eszközzel kompatibilis
  • Vezeték nélküli WiFi kapcsolat (2,4 GHz és 5 GHz frekvencián)
  • Bluetooth és 3,5 milliméteres audio jack
  • Hangvezérléssel irányítható eszköz
  • A mobilalkalmazás segítségével könnyedén beállítható
  • Intuitív használat és telepítés
  • Méret: 99 × 99 × 43 mm

A 3. generációs Amazon Echo Dot megkönnyíti az életet

Az Alexa most még intelligensebb és új funkciókkal van felszerelve – nyomon követheted például a napi teendőidet és akár játszhatsz is vele. Összességében több mint 50 ezer funkciót és parancsot képes kezelni, amelyek állandóan bővülnek és frissülnek. A harmadik generációs Amazon Echo Dot Sandstone elhozza a mesterséges intelligenciát a otthonodba. Az Echo Dot eszközöket ráadásul egymással, vagy Bluetooth hangszóróhoz is csatlakoztathatod, sőt 3,5 mm-es jack dugó is rendelkezésedre áll. Természetesen Wifi technológiát is támogat a 2,4 és 5 GHz frekvencián.

Alexa minden kívánságodat teljesíti majd

A harmadik generációs Amazon Echo Dot Sandstone és az Alexa mesterséges intelligencia kettőse egyszerűbbé teszi a hétköznapokat – állítsd be vele az ébresztőórád, hozz létre emlékeztetőket vagy naptárbejegyzéseket. Néhány szó kimondásával megtudhatod azt is, hogy milyen idő lesz holnap. Az Alexa határtalan lehetőségeket rejt, és minden kívánságodat teljesíti. Az Amazon Echo Dot Sandstone több, mint 60000 SmartHome eszközzel használható, beleértve a különféle lámpákat, termosztátokat, televíziókat és sok más egyéb készüléket.


4,8
53 felhasználó értékelte
1 000+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Bluetooth , WiFi

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Smart-Home irányítórendszer

Kapcsolódás

Kompatibilitás Amazon Alexa
Tápellátás Hálózati
Alkalmazás nyelve Angol , Német

Tulajdonságok

WiFi sávok 2,4 GHz , 5 GHz
Speciális funkciók Spotify támogatás , 3,5mm audio kimenet

Hang lokalizáció: AT/DE

Kód:  AME1018g
Garancia: 24 hónap
WEB20