Oldal frissítése
Október 23-a, péntek nemzeti ünnep. Ezen a napon budapesti bemutatótermünk zárva tart, az interneten azonban továbbra is kényelmesen vásárolhatsz.

Amazon Echo Dot 3.generáció Charcoal

Változat
15 990 Ft
12 590 Ft áfa nélkül

Amazon Echo Dot 3.generáció Charcoal

Az Echo Dot. már az Amazon harmadik generációs okos otthoni asszisztense. Az okos hangvezérlő a korábbi modell minden funkcióját ismeri, a vezérlő gombok elrendezés is szinte ugyanaz maradt, miközben a formatervezés és a hangzás hatalmas változásokon ment keresztül. Ahogy az Amazon Echo Dot. előző generációja esetében, ez a készülék is az Alexa nevű mesterséges intelligenciával és hangvezérléssel játszikle zenét, vezérli az otthoni eszközöket, hívásokat kezdeményez, hangoskönyveket olvas fel, és még sok hasznos funkcióval ajándékozza meg a használóját. Mindemellett továbbra is lehetőség van zenéid streamelésére az Amazon Music, a Spotify, a Pandora és egyéb zeneszolgáltatókon keresztül. A továbbfejlesztett hangszórók gazdagabb és erőteljesebb hangzást tesznek lehetővé. 

Az Amazon Echo Dot 3. generációs Charcoal okos otthoni asszisztens

  • Továbbfejlesztet (1,6") hangszóró és formatervezés
  • Hangvezérlésű asszisztens az Alexa mesterséges intelligenciával
  • Kompatibilitás több mint 60000 eszközzel
  • Vezeték nélküli WiFi kapcsolat 2,4 GHz és 5 GHz sávszélességhez 
  • Bluetooth és 3,5 mm-es audio jack dugó
  • Hangvezérlés
  • Mobil applikációval történő zökkenőmentes együttműködés
  • Intuitív vezérlés
  • Méretek: 99 × 99 × 43 mm

Az Amazon Echo Dot 3. generációja egyszerűbbé teszi az életedet

Alexa egyre okosabbá válik és új funkciókkal gyarapszik – mostantól nyomon követi a napi tevékenységeidet, játékra invitál stb. Több mint 50,000 funkcióval és képességgel rendelkezik. Ám az eszköz még így is tovább bővíthető és frissíthető. Az Amazon Echo Dot 3. generációs Charcoal asszisztenssel a mesterséges intelligencia eljuthat az otthonod minden sarkába. Párosíthatod az Echo Dot pontokat egymással,vagy csatlakoztathatod hangszórókhoz Bluetooth vagy egy 3,5 mm-es jack-csatlakozók segítségével. A hangszóró használható az otthoni WiFi-vel mind a 2,4 GHz, mind az 5 GHz sávszélességen.

Az Alexa asszisztens minden kívánságodat teljesíti

A 3. generációs Amazon Echo Dot Charcoal és az Alexa mesterséges intelligencia használatával nagyban megkönnyítheted a mindennapi életedet – beállíthatod az ébresztőórádat és a figyelmeztetéseket, valamint létrehozhatsz új feladatokat és emlékeztetőket a szerveződben. Egy egyszerű paranccsal pedig az aktuális időjárásnak és a híreknek is utánanézhetsz. Az Alexa lehetőségei szinte határtalanok, így minden kívánságodatképes teljesíteni. Az Amazon Echo Dot Charcoal kompatibilis több mint 60,000 SmartHome eszközzel, beleértve a világítást, a termosztátot, a TV-ket és még sok mást.


4,8
221 felhasználó értékelte
5 000+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés

Paraméterek

Kapcsolódás

Támogatott OS Android , iOS
Kompatibilitás Amazon Alexa
Tápellátás Hálózat
Alkalmazás nyelve Angol , Német

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Bluetooth , WiFi

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Ablak, ajtó, és kapu, Időjárás figyelés, Smart-Home

Tulajdonságok

WiFi sávok 2,4 GHz , 5 GHz
Mikrofonok száma 4
Speciális funkciók Spotify támogatás , 3,5mm audio kimenet
Disztribúció (elosztás) US , UK
Szín Fekete, Szürke

Lokalizáció: AT/DE

Kód:  AME1018e
Garancia: 24 hónap
WEB5