Oldal frissítése

Amazon Echo 2. generációs Sandstone

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Amazon Echo 2. generációs Sandstone

Az Amazon piacra dobta a jól ismert Amazon Echo utódját. A 2. generációs Echo új formatervezéssel és alacsonyabb árral érkezik a piacra. Azok számára, akik esetleg nem tudnak semmit az Echo-ról, elmondjuk, hogy ez egy Alexa mesterséges intelligenciával ellátott, hangvezérelt hangszóró, amelytől bármit megkérdezhetsz, megkérheted, hogy hívja fel a barátaidat, hogy biztosítson zenét, hogy emlékeztessen vagy állítsa be az ébresztőt, és még sok mást. Még arra is megkérheted, hogy hívjon egy Uber-t. Csak annyit kell tenned, hogy megkéred Alexát. A második generációs Amazon Echo egy továbbfejlesztett hangszóróval büszkélkedhet, amely a Dolby hangminőségét nyújtja még gazdagabb basszussal, a még jobb hangzás érdekében. A 2. generációs Echo 7 mikrofon segítségével hallgatózik minden irányba, még zenehallgatás közben is. Alexa folyamatosan tanul, minél többet beszélsz vele, annál inkább alkalmazkodik a hangodhoz, szókincsedhez és a személyes preferenciáidhoz. Mivel a 2. generációs Amazon Echo folyamatosan csatlakozik a hálózathoz, a frissítések automatikusan telepítésre kerülnek.

A 2. generációs Amazon Echo Sandstone központi egység főbb jellemzői

  • Hangvezérelt 2. generációs Echo hangszóró
  • Alexa mesterséges intelligencia
  • Tájékozódj és irányítsd a háztartásodat hangvezérléssel az Amazon Echo segítségével
  • Az Echo készülék 7 beépített mikrofonnal rendelkezik
  • Kiváló minőségű Dolby hangszórók
  • Támogatott nyelvek: angol (UK), angol (USA), német

Hívd fel családtagjaidat és irányítsd a háztartásodat a hangoddal

Teljesen lekötnek a konyhai teendők, de fel kellene hívnod a férjed, hogy el ne felejtsen bort venni a vacsorához? A 2. generációs Amazon Echo-nak csak annyit kell mondanod, hogy "Alexa, call János", és azonnal beszélhetsz a férjeddel. A hívott partnerek a te telefonszámodat látják, így tudják, ki hívja őket, valamint hagyhatsz szöveges üzenetet is bárkinek, aki Echo eszközzel vagy Alexa mobiltelefon alkalmazással rendelkezik. Az Echo lehetővé teszi az okoseszközök vezérlését és számos cég, például a WeMo, a Philips Hue, vagy a SmartThings stb. termékeivel is együttműködik. Beállíthatod a termosztátot, lekapcsolhatod a lámpát, kikapcsolhatod a TV-t és sok más okoseszközt. 

 

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz, WiFi 5 GHz, Bluetooth

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Hangasszisztensek Amazon Alexa
Alkalmazás nyelve Angol, Német

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Smart-Home

Rendeltetés

Rendeltetés Központi egység

Hang/Audio

Mikrofonok száma 7
Hangszóró típusa Basszus, Magas
Támogatott zenei alkalmazások Spotify
Kód:  MD050c3034
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10