Oldal frissítése

Használd ki az ingyenes házhozszállítást! Add az ONLINEFIZETEK kódot a kosárba minimum 12 500 Ft vásárlási érték felett.További információk itt

Amazon Echo 2 Generációs Charcoal

-6%
Kedvezmények hete
Szállításra kész > 5 db
36 100 Ft
33 890 Ft
26 690 Ft áfa nélkül

Az Amazon piacra dobta a jól ismert Amazon Echo utódját. A 2. generációs Echo új formatervezéssel és alacsonyabb árral érkezik. Azok számára, akiknek nem cseng ismerősen az Echo neve: ez az Alexa mesterséges intelligenciával ellátott, hangvezérelt hangszóró, amelytől bármit megkérdezhetsz, illetve megkérheted, hogy kapcsolatot teremtsen a barátaiddal, hogy zenét biztosítson bármihez, emlékeztessen vagy állítsa be az ébresztőt, és még sok mást. Sőt, még arra is megkérheted, hogy hívjon egy Uber-t. Csak annyit kell tenned, hogy megkéred Alexát. A második generációs Amazon Echo egy továbbfejlesztett hangszóróval büszkélkedhet, amely a Dolby hangminőségét nyújtja még tisztább hangzással, és a szobát is megrengető, még gazdagabb basszusokkal. A 7 mikrofonnak köszönhetően a 2. generációs Echo 7 minden irányból tökéletesen hallja a hangodat még akkor is, ha éppen zenét játszik le. Alexa folyamatosan tanul, így minél többet beszélsz vele, annál inkább hozzászokik a hangodhoz, szókincsedhez és a személyes preferenciáidhoz. Mivel a 2. generációs Amazon Echo folyamatosan a hálózathoz csatlakozik, a frissítések automatikusan telepítésre kerülnek.

A 2. generációs Amazon Echo Charcoal főbb jellemzői

  • Második generációs, hangvezérelt Echo hangszóró
  • Alexa mesterséges intelligencia
  • Szerezz be információkat és irányítsd a háztartásodat a hangoddal az Amazon Echo-n keresztül
  • 7 integrált mikrofon az Echo készüléken
  • Kiváló minőségű Dolby hangszórók
  • Támogatott nyelvek: angol (UK), angol (USA), német

Hívd fel a családodat és irányítsd a háztartásodat a hangoddal

Teljesen lekötnek a konyhai teendők, de fel kell hívnod a férjedet, feleségedet, hogy ne felejtsen el venni egy üveg bort a vacsorához? A második generáció Amazon Echo-nak csak annyit kell mondanod, hogy "Alexa, call János", és máris beszélhetsz a férjeddel. A hívott partnerek látni fogják a telefonszámodat, így tudják, ki hívja őket, ráadásul szöveges üzenet is hagyhatsz bárkinek, aki Echo eszközzel vagy Alexa mobiltelefon alkalmazással rendelkezik. Az Echo lehetővé teszi az intelligens eszközök vezérlését és olyan cégekkel működik együtt, mint például a WeMo-val, a Philips Hue-val, a SmartThings-szel, stb. Ezek mellett beállíthatod a termosztátot, lekapcsolhatod a fényeket, a TV-t, és más intelligens eszközöket. 


4,4
19 felhasználó értékelte
100+
vásárló már megvásárolta
80 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés

Kapcsolódás

Kompatibilitás Amazon Alexa, WiFi, Bluetooth
Tápellátás Hálózati
Alkalmazás nyelve angol , német

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Smart-Home irányítórendszer
Kód:  MD050c3031
Garancia: 24 hónap