Oldal frissítése

AMA BonELF X, piros

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AMA BonELF X, piros

A modern, piros színű AMA BonELF X vezeték nélküli fejhallgató az arccsontokon keresztül továbbítja a hangot, valamint hosszú használat alatt is kényelmes viselést és nagyszerű zenei élményt kínál. A mikrofonnak köszönhetően a hívásokat is kezelheted. A gyors és problémamentes zeneátvitel érdekében a fejhallgató Bluetooth 5.0 vezeték nélküli technológiával rendelkezik. Az ergonomikus kialakítás és az ultrakönnyű szerkezet lehetővé teszi a fejhallgató széleskörű használatát. Kiválóan alkalmas sportoláshoz és otthoni használathoz. Az arccsontokon keresztüli hangterjesztésnek hála odafigyelhetsz a téged körülvevő hangokra, ami sok esetben szükséges lehet. Gondolj a biztonságodra, miközben hallgatod a kedvenc dallamaidat. A piros színű AMA BonELF X fejhallgató igazán nagyszerűen néz ki.

A piros színű AMA BonELF X vezeték nélküli fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • Az AMA vezeték nélküli fejhallgató a halántékcsontokon keresztül továbbítja a hangot
  • Szabadon hagyja a füled
  • IP65 védettség
  • Bluetooth 5.0 vezeték nélküli technológia
  • Mikrofon a hívások kezelésére
  • Akár 6 órás üzemidő, 3 óra alatt feltölthető
  • Kényelmes és könnyű szerkezet (34 g)
  • Vezetékes csatlakoztatás microUSB segítségével

A piros színű AMA BonELF X fejhallgató esőálló

A piros színű AMA BonELF X vezeték nélküli fejhallgató IP65 védettséggel rendelkezik, így nem kell félned a rossz időjárástól. Teljes mértékben ellenáll az esőnek vagy az izzadtságnak. A kiváló minőségű, 140 mAh kapacitású, beépített akkumulátor zavartalan hallgatást biztosít akár 6 órán keresztül egyetlen feltöltéssel. A teljesen lemerült fejhallgató 2-3 óra alatt feltölthető.


Paraméterek

Szín

Szín Piros

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Csontrezgéses
Kód:  AMA1100c
Termékszám:  ELF_X_RED
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15