Oldal frissítése

AlzaTools CVC20V BatteryONE 20V

3,9 34 értékelés
14 590 Ft

AlzaTools CVC20V BatteryONE 20V

AlzaTools

Kompakt akkus porszívó két felhasználási lehetőséggel

Az Alzatools BatteryONE 20V termékcsaládnak nem csak a kerti és kéziszerszámok a jelképe, hanem a mindennapi életet megkönnyítő praktikus kütyük is megtalálhatók a kínálatban. Az AlzaTools CVC20V BatteryONE 20V akkumulátoros porszívóval nemcsak a műhelyben, garázsban, kertben, hanem otthonodban is felporszívózhatod a port és a szennyeződéseket. Az autó tisztításakor is tökéletes segítőtárs. Nem kell többé az állandóan összegabalyodó kábellel vagy a papírzsák újra és újra történő kiürítésével foglalkoznod. Ez a kompakt porszívó elsősorban a kiváló minőségű anyagokkal, a precíz kivitelezéssel és a kiváló ergonómiával igyekszik lenyűgözni téged, hogy a porszívózás gyerekjáték legyen. Ráadásul nemcsak kézi porszívóként használható, hanem a hosszabbító szívófejnek köszönhetően gyorsan rúdporszívóvá is átalakítható. Ez is része az átfogó BatteryONE 20V szerszámcsaládnak, amelyet a fejlett technológiájú, megbízható akkumulátoraink és a memóriahatás nélküli, prémium Li-Ion cellák látnak el energiával. És ez még nem minden. Az AlzaTools CVC20V BatteryONE 20V morzsaporszívóhoz 3 év garanciát adunk, és a termékre 90 napon belüli indoklás nélküli visszaküldési lehetőség jár, még akkor is, ha vállalkozóként vásárolsz - az AlzaToolsnál teljesen kockázatmentesen vásárolhatsz.

AlzaTools CVC20V BatteryONE 20V
AlzaTools CVC20V BatteryONE 20V

3 év garancia

A termékre 3 éves kiterjesztett garancia vonatkozik a vállalkozók számára is

AlzaTools CVC20V BatteryONE 20V

90 napos visszaküldés

Ha nem vagy elégedett, 90 napon belül visszaküldheted a terméket

AlzaTools CVC20V BatteryONE 20V

Egy porszívó, amellyel öröm dolgozni

Az AlzaTools CVC20V BatteryONE 20 V porzsák nélküli akkumulátoros porszívó megbízható szénkefés motorral rendelkezik, amely 3,8 kPa szívóerőt termel a gyors és hatékony porszívózás érdekében. Nagy előnye, hogy a szennyeződések a 0,5 literes portartályban gyűlnek össze, amely higiénikus és nagyon könnyen üríthető. Értékelni fogod az ergonomikusan kialakított és csúszásmentes fogantyút - még hosszabb tisztítási műveletek esetén is a lehető legkényelmesebb lesz a fogása. A készülék cserélhető porszűrőt tartalmaz.

AlzaTools CVC20V BatteryONE 20V

Az AlzaTools CVC20V BatteryONE 20V számos tartozékkal rendelkezik

A porszívó tartozékkészlettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a különböző felületek, padlóburkolatok vagy tárgyak tisztítását.
1. Hosszabbító szívófej – 1. Hosszabbító szívófej - alkalmas por és szennyeződés porszívózására szűk helyeken, sarkokban stb., összekötő elemként is szolgál padló-, rés- vagy kefés szívófej használata esetén
2. Rövid szívófej – összekötő elemként szolgál padló-, rés- vagy kefés szívófej használatakor
3. Padlószívófej – alkalmas por és szennyeződés porszívózására nagyobb területekről
4. Résszívófej – ideális a por és a szennyeződés porszívózásához a szűk helyeken, sarkokban és nehezen hozzáférhető helyeken
5. Kefés szívófej – alkalmas por és szennyeződés felszívására a kárpitokról, párnákról vagy karcolásra érzékeny felületekről

AlzaTools CVC20V BatteryONE 20V

Válaszd ki a számodra megfelelő akkumulátort, és fedezd fel a BatteryONE előnyeit

Az AlzaTools CVC20V BatteryONE 20V akkus porszívó akkumulátor és töltő nélkül szállítjuk. Külön megvásárolhatók, ami nagy előnnyel jár. Az igényeidtől és a várható munkaterheléstől függően választhatsz a 20 V-os akkumulátorok közül, amelyek kapacitása 2 Ah (20LBP20V), 4 Ah (40LBP20V) vagy 6 Ah (60LBP20V). Ha a porszívót napi szinten fogod használni, akkor mindenképpen egy nagyobb teljesítményű akkumulátort ajánlunk, egyébként egy kisebb kapacitású akkumulátor is elegendő lehet. Ennek a megoldásnak az az előnye, hogy csak egy akkumulátort kell megvásárolnod, amely aztán a porszívón kívül az összes kompatibilis AlzaTools BatteryONE kézi és kerti szerszámban, például fúrógépben, körfűrészben, sarokcsiszolóban, lombfúvóban, sövénynyíróban és tucatnyi más eszközben is használható.

AlzaTools CVC20V BatteryONE 20V

A kiterjesztett 3 éves garancia a biztonságot záloga

Számunkra az ügyfél elégedettsége az első, ezért szeretnénk valami extrát nyújtani. Mivel az AlzaTools márkájú termékeink minősége mögött maximálisan kiállunk, az AlzaTools CVC20V BatteryONE 20V porszívóra 3 3 év kiterjesztett garanciát kínálunk, amelyet abszolút mindenkinek elérhetővé teszünk - még a vállalkozók számára is. Ezt az extra garanciát automatikusan és regisztráció nélkül megkapod!

AlzaTools CVC20V BatteryONE 20V

Az AlzaTools CVC20V BatteryONE 20V akkumulátoros porszívó részletes műszaki adatai

Kompatibilis az AlzaTools BatteryONE 20V akkumulátorokkal

Megbízható szénkefés motor

2 az 1-ben - használható kézi és rúdporszívóként is

Szívóerő: 3,8 kPa

0,5 literes portartály

Cserélhető porszűrő (1 db tartozék)

Ergonomikus csúszásmentes fogantyú

Felbecsülhetetlen segítség a garázs, a műhely, a kert és az autó tisztítása során

Kiömlésgátló fedél

Tartozékok a csomagban: hosszabbító szívófej, rövid szívófej, padlószívófej, résszívófej, kefés szívófej

Ergonomikus csúszásmentes fogantyú

Méretek: 53,5 × 8,5 × 14 cm

Súly: 1,2 kg

Hozzávetőleges akkumulátor-üzemidő (folyamatos működés):2 Ah: legfeljebb 12 perc
4 Ah: legfeljebb 24 perc

6 Ah: legfeljebb 36 perc

Az akkumulátor és a töltő nem tartozék

Az AlzaTools BatteryONE 20V termékcsalád

Az AlzaTools BatteryONE 20V akkumulátoros szerszámokkal nem kell a hálózathoz való hozzáférés miatt korlátoznod magad, a választható kapacitású akkumulátorok pedig a lehető legkényelmesebbé és leghatékonyabbá teszik a munkát a szerszámokkal. Kellemes előny, hogy egy akkumulátort több készülékben is használhatsz. Az AlzaTools BatteryONE 20V segítségével műhelyedet teljes mértékben felszerelheted mindennel, amire szükséged van - a fúróktól a sarokcsiszolón át a láncfűrészekig és más kézi szerszámokig. Termékeinknél a minőségi kidolgozást, a megbízható teljesítményt és nem utolsósorban a felhasználói kényelmet keressük.


Paraméterek

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló, Kézi, 2 az 1-ben

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz
Tisztítás típusa Száraz tisztítás

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Akkumulátor feszültség 20 V

Tartály

Űrtartalom 0,5 l
Anyag Műanyag

Méret & súly

Szélesség 53 cm
Magasság 14 cm
Mélység 8 cm
Tömeg 1,2 kg

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Műanyag

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Padló, Résszívó
Nyél Szívócső hosszabbító
Kefék Univerzális

Szín

Szín Kék

Terméktípus

Terméktípus Készülék

Akkumulátor

Akkumulátor feszültség 20 V
Kód:  ATPT026
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  AT-CVC20V

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15