Oldal frissítése

AlzaPower XMP100 fémlemezek

4,7 118 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Szuper ár
1 990 Ft

AlzaPower XMP100 fémlemezek

Tartalék fémlemezek
a mágneses tartóhoz

Te is megvásároltad az egyik AlzaPower mágneses tartót és szükséged lenne a csere fémlemezekre vagy egyszerre több készüléket használsz egy tartóval? Akkor vásárold meg az AlzaPower Metal Plates XMP100 készletet és megoldódott a problémád. A lemezek mellett a védőfóliát is tartalmazza a csomag.

AlzaPower Metal Plates XMP100

Kétféle
felhasználás

A lemezeket rögzítheted közvetlenül a telefonra a fóliával vagy elhelyezheted a készülék és a hátlap közé is. Természetesen ezt a készletet bármilyen más mágneses tartóval is használhatod.
AlzaPower Metal Plates XMP100

Go green
with Alza

Környezetbarátak vagyunk, ezért termékeinket újrahasznosítható, frusztrációmentes csomagolással látjuk el. Válts zöldre az AlzaPower segítségével.

AlzaPower Metal Plates XMP100
AlzaPower Metal Plates XMP100

AlzaPower termékcsalád

Az AlzaPower termékeket úgy terveztük, hogy azok megfeleljenek a legszigorúbb elvárásoknak. Pontosan ennek köszönhető, hogy minden egyes termékünk esetében prémium minőséget és jóval átlag feletti szolgáltatásokat biztosítunk. Ezért ha bármilyen probléma lépne fel, a legtöbb termékünk esetében azonnali cserét kínálunk egy új modellre minden üzletünkben.

AlzaPower Metal Plates XMP100

Részletes
specifikációk

  • A csomag tartalma: 2 × kerek lemez 42 mm (ragasztó), 2 × téglalap alakú lemez 65 × 45 mm (tapadásmentes, fedél alatti) és 2 × védőfólia
  • Cserélhető fém lemezek a mágneses tartóhoz való rögzítéshez
  • Ideális több eszköz cseréjéhez egy tartóban

Paraméterek

Tulajdonságok

Rendeltetés Autóba
A készülék tartóhoz való rögzítésének módja Mágneses
Kód:  APWPH0910
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  APW-PHXMP01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10