Oldal frissítése

AlzaPower Station Box Helios

5 2 értékelés
235 990 Ft

AlzaPower Station Box Helios

AlzaPower

AlzaPower Station Box Helios - töltőállomás választható kapacitással

Minden felhasználónak más és más igényei vannak, ezért találtuk ki az egyedülálló AlzaPower Station Box Helios töltőállomást, amely akkumulátor nélkül érkezik, ami nem feltétlenül jelent hátrányt. Ez lehetővé teszi, hogy az igényeidnek megfelelő akkumulátort válassz - különböző kapacitásúak állnak rendelkezésre, külön vásárolhatók meg, és nagyon könnyen telepíthetők. Az AlzaPowerStation Helios különösen akkor hasznos, ha egy eldugott, erdő melletti területen van nyaralód, ahol nincs nyoma villanyvezetéknek. Ha egy percet sem tudsz elképzelni elektromos áram nélkül, a töltőállomás nélkülözhetetlen társaddá válik kempingezés közben is, és élvezheted a mindennapi kényelmet akár kempingben, lakókocsiban vagy lakóautóban is. A hordozható "erőmű" összesen öt klasszikus 230 V-os aljzatot tartalmaz, amelyekkel olyan eszközök táplálhatók, mint például hűtőszekrény, televízió, világítás vagy kézi szerszámok.

AlzaPower Station Box Helios
AlzaPower Station Box Helios

Maximális töltési teljesítmény

Az AlzaPower Box Helios maximális teljesítménye 2000 Watt, szükség esetén rövid ideig akár 2400 Wattot is képes kezelni.

AlzaPower Station Box Helios

Válaszd ki az optimális akkumulátort

Az opcionális 1616 Wh vagy 1953 Wh kapacitású Li-Ion akkumulátorok minden gyakori készüléket képesek ellátni energiával, és vészhelyzeti "tartályként" is szolgálhatnak egy elektromos jármű számára.

AlzaPower Station Box Helios

Gyorstöltés

A nagy akkumulátorkapacitás ellenére az AlzaPower Box Helios mindössze két óra alatt tölthető fel konnektorról.

AlzaPower Station Box Helios

UPS

Nincs szükséged a töltőállomásra a tél folyamán? Nem számít, mivel tartalék tápegységként is használható, pl. a számítógépedhez vagy más otthoni eszközökhöz.

AlzaPower Station Box Helios

Telefon, tablet vagy laptop? Ezzel a töltőállomással bármit feltölthetsz

A 230 V-os aljzatokon kívül az AlzaPower Station Box Helios számos más kimenetet is kínál. Rendelkezésre áll négy klasszikus USB-A port Quick Charge 3.0 támogatással és portonként 18 W maximális teljesítménnyel mobiltelefonok, tabletek, fényképezőgépek és egyéb eszközök töltéséhez. Ha útközben sem tudod nélkülözni a működő laptopot, akkor értékelni fogod a két USB-csatlakozót, amelyek közül az egyik USB-C Power Delivery támogatással és akár 100 W-os teljesítménnyel rendelkezik. A töltőállomás egy 12 V-os autós konnektorral is rendelkezik, így az ilyen típusú csatlakozóval felszerelt eszközöket (autós hűtők, kompresszorok, stb.) is táplálhatja. Az AlzaPower Station Box Helios két DC 5521 csatlakozóval is fel van szerelve.

AlzaPower Station Box Helios

Egyszerű akkumulátor telepítés és UPS funkció

A kiválasztott akkumulátor beszerelése gyors, egyszerű és szerszámmentes. Egyszerűen hajtsd le a felső fedelet, helyezd be az akkumulátort a külön erre a célra kialakított rekeszbe, majd helyezd vissza a fedelet, és kész. A töltőállomás 2000 W teljesítményt biztosít, és szükség esetén akár 2400 W is rendelkezésre áll rövid távú használatra. Az UPS funkció lehetővéteszi, hogy az AlzaPower Station Box Helios tartalék tápegységként is használható legyen. A minden szempontból biztonságos töltés érdekében a töltőállomás túlfeszültség elleni védelemmel és túlmelegedés elleni biztosítékkal van ellátva.

AlzaPower Station Box Helios

Három töltési lehetőség

A civilizáción kívül értékelni fogod, hogy az AlzaPower Station Box Helios egy 12-60 V / 10 A kimenetű és akár 600 W teljesítményű napelemmel is tölthető. A beépített MPPT napelemvezérlő maximális hatékonyságot biztosít a napsugarakból történő töltés során. Természetesen használhatod a klasszikus, hálózatról történő töltést is, amelyről az állomás mindössze két óra alatt feltölthető, vagy a DC 5521 bemeneten keresztül is.

Kiváló minőségű kidolgozás és intuitív vezérlés,
amely felülmúlhatatlan

A töltőállomás nemcsak nagyszerű teljesítményével, hanem precíz kidolgozásával is lenyűgöz - a szerkezet tartós anyagból készült, amely megfelelő tartósságot és védelmet nyújt a sérülésekkel szemben. Nagyobb tömege ellenére könnyen mozgatható, a praktikus oldalsó fogantyúknak és a négy (ebből kettő fékkel) keréknek köszönhetően. Természetesen az egyszerű vezérlés nem igényli a kézikönyv hosszas tanulmányozását. Egyértelmű információs kijelző mutatja az aktuális teljesítményre, a lemerülésig hátralévő időre, az akkumulátor töltöttségi állapotára vagy hibaüzenetekre és sok más értékre vonatkozó adatokat.

AlzaPower Station Box Helios
AlzaPower Station Box Helios

Az AlzaPower Station Box Helios töltőállomás részletes műszaki adatai

Teljesítmény 2 000 W, a csúcsteljesítmény akár 2 400 W is lehet

Inverter hullámforma: tiszta szinuszhullám

5× 230 V~50 Hz max. 2000 W-os aljzat

2× USB-C - PD 100 W (5 / 9 / 12 / 15 V / 3 A; 20 V / 5 A, max. 5 A)

4× USB-A - QC3.0 (5 V / 3 A; 9 V / 2 A; 12 V / 2 A) 1 kimenetenként max. 18 W

1× szivargyújtó csatlakozó 13,6 V / 8 A, max. 108,8 W

2× DC 5521 13,6 V / 8 A, max. 108,8 W

Töltési bemenetek:
AC: 1 000 W; 100-120 V~60 Hz / 220-240 V~50 Hz
XT60 (napelemhez): 12-60 V / max. 10 A (max. 600 W), MPPT integrált napelemes töltésvezérlő
DC 5521: 12-60 V / max. 7 A (max. 420 W)

Akkumulátorok nélkül szállítva - 1 616 Wh-ás vagy 1 953 Wh-ás akkumulátor vásárolható hozzá

Gyors töltés - konnektorról 2 óra alatt

UPS funkció - tartalék tápegységként is működik

Áttekinthető kijelző, amely jelzi a töltés állapotát, az áramfelvételt és még sok mást is

Napelemes töltés 12-60 V-os kimenettel és akár 600 W-os teljesítményű napelemekkel

Praktikus fogantyúk és kerekek az egyszerű szállításhoz

Súly: 11,35 kg (23,35 kg 1616 Wh akkumulátorral/23,57 kg 1953 Wh akkumulátorral)

Méret: 410 × 290 × 435 mm

Az AlzaPower termékcsalád

Az AlzaPower termékeket úgy terveztük, hogy megfeleljenek a legmagasabb követelményeknek. Ennek köszönhetően garantálhatjuk az egyes termékek kiváló minőségét és átlagon felüli szolgáltatásokat nyújtunk. Ezért a legtöbb termékünk hibája esetén azonnali cserét kínálunk, mégpedig minden üzletünkben.

AlzaPower Station Box Helios

Paraméterek

Bemenetek & kimenetek

Bemenetek DC5521, XT60 DC, IEC C14 AC
Kimenetek 230 V-os aljzat, 12 V aljzat (CL), USB-A (QC), USB-C (PD), 12V DC
230 V-os aljzatok száma 5 ×
12 V (CL) aljzatok száma 2 ×
USB portok száma 6 ×

Töltés

Max. teljesítmény 2 000 W
Töltőteljesítmény hálózatból 1 000 W
Töltőteljesítmény napelemből 600 W
Töltési idő hálózatból 2 óra
Kimeneti feszültség 230 V

Tulajdonságok

Tulajdonságok Töltés napelemmel, LCD kijelző, Túlfeszültség elleni védelem, Olvadóbiztosíték, Töltöttségjelző, Kerekek szállításhoz, Tiszta szinuszos, MPPT
Csomag tartalma AC töltőkábel

Méret

Magasság 41 cm
Szélesség 29 cm
Mélység 43,5 cm

Tömeg

Tömeg 11 350 g
Kód:  APWPS208a
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  APW-PS600V2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20