Oldal frissítése

AlzaPower G320C Fast Charge 35W - fekete

5 4 értékelés
Szuper ár
6 490 Ft

AlzaPower G320C Fast Charge 35W - fekete

Kompakt töltő a modern gyorstöltési protokollok támogatásával

Az AlzaPower G320C Fast Charge miniatűr töltőt a felhasználók magas igényeit szem előtt tartva tervezték, így fejlett technológiát kínál az eszközök hatékony töltéséhez. Támogatja továbbá a legszélesebb körben használt gyorstöltési szabványok - Power Delivery 2.0 / 3.0 Programmable Power Supply-jal, Qualcomm Quick Charge 2.0 / 3.0, Samsung Adaptive Fast Charging, Huawei Fast Charging, MediaTek Pump Express 2.0 és Apple 2.4 A - egész sorát. A modern gyorstöltési protokollok a hagyományos USB-töltéshez képest akár 75%-kal gyorsabb töltést tesznek lehetővé. Kompakt méretének köszönhetően a töltő nem foglal túl sok helyet, ezért utazások során nagyszerű szolgálatot tesz.

Töltési teljesítmény

max. 35 W

4safe biztonsági védelem

Túlfeszültség, túlterhelés, túlmelegedés és rövidzárlat ellen

Kompakt méretek

35 × 69 × 32 mm

Gyorstöltés

PD 2.0/3.0 PPS-szel, QC 2.0/3.0, AFC, FCP, MTK PE 2.0 és Apple 2.4

USB-C kimenet akár 35 W-os teljesítménnyel

Az AlzaPower G320C gyorstöltő egy USB-C csatlakozóval rendelkezik, amely lehetővé teszi tabletek, telefonok és más kis elektronikai eszközök akár 35 W-os töltését. A csatlakoztatott készüléket a Smart IC technológia érzékeli és a kimeneti teljesítményt pontosan az igényeidnek megfelelően szabályozza.

Az AlzaPower G320C gyorstöltő rendkívül hatékony és világszerte működik

Az AlzaPower G320C Fast Charge készülékkel korlátozások nélkül tölthetsz - a töltőt egy rendkívül hatékony integrált PMIC tápellátó áramkörrel is felszereltük, amely lehetővé teszi, hogy 100 és 240 V közötti bemeneti feszültségen belül működjön. A töltő hatékonysága több mint 87%, és értékelni fogod, hogy a töltő üresjárati fogyasztása mindössze 0,1 W.

A töltő maximálisan biztonságos és ellenálló

Természetesen 4biztos védelem is rendelkezésre áll túlterhelés, rövidzárlat, túlmelegedés és túlfeszültség ellen. Ezen kívül a kompakt AlzaPower G320C gyorstöltő teste rendkívül tartós, UL94-nek megfelelő égésgátló anyagból készült.

Go green with Alza

Felelősségteljesen végezzük munkánkat, és mindenben, amit teszünk, a természetre és annak megmentésére gondolunk. A hagyományos műanyag csomagolás helyett 100%-ban újrahasznosítható, frustration-free dobozokat használunk, a nyomtatáshoz pedig csak szójafestéket alkalmazunk. Legyél te is zöld az AlzaPowerrel!

Az AlzaPower G320C Fast Charge 35W töltő részletes műszaki adatai, fekete

Letisztult és miniatűr kialakítás

Gyorstöltés támogatása: Power Delivery 2.0 / 3.0 Programmable Power Supply-jal (PPS), Qualcomm Quick Charge 2.0 / 3.0, Samsung Adaptive Fast Charging (AFC), Huawei Fast Charging (FCP), MediaTek Pump Express 2.0 (MTK PE) és Apple 2.4 A

Ideális tabletek , telefonok és egyéb elektronikai eszközök töltéséhez

4safe biztonsági védelem: túlfeszültség, túlterhelés, túlmelegedés és rövidzárlat ellen

A fejlett gyorstöltési protokollok akár 75%-kal gyorsabb töltést tesznek lehetővé a hagyományos USB-töltéshez képest

Nagy hatékonyságú beépített PMIC (Power Management Integrated Circuit), amely lehetővé teszi a 100 és 240 V közötti bemeneti feszültségtartományban való működést

Smart IC - a csatlakoztatott eszköz automatikus felismerése és optimális energiaelosztás

A töltő teste rendkívül ellenálló, nem gyúlékony műanyagból készült, amely megfelel az UL94 szabványnak

Pontosan korlátozott kimeneti teljesítmény a töltendő eszköz igényeinek megfelelően

Bemeneti feszültség: 100-240 V ~ 50/60 Hz

Kimenet:
USB-C: DC 5 V / 3 A (15 W); 9 V / 3 A (27 W); 12 V / 2,92 A (35 W); 15 V / 2,33 A (35 W); 20 V / 1,75 A (35 W); PPS 3-11 V / 3 A (33 W)

Hatékonyság: több mint 87 %

Fogyasztás terhelés nélkül: 0,1 W

Méretek: 35 × 69 × 32 mm

Tömeg: 50 gramm

AlzaPower termékcsalád

Az AlzaPower termékeket úgy terveztük, hogy a legmagasabb követelményeknek is megfeleljenek. Ennek köszönhetően garantálni tudjuk az egyes termékek csúcsminőségét és a kiemelkedően színvonalas szolgáltatásnyújtást. Termékeink többségére meghibásodás esetén azonnali termékcserét vállalunk, és bármely boltunkban kicseréljük azt egy új termékre.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Típus

Töltő típusa Hálózati
Gyári/utángyártott Utángyártott

Töltőáram

Fő kimenet típusa USB-C
Fő kimenetek száma 1
Fő kimenet maximális teljesítménye 35 W
Maximális kimeneti áram 3 A

Bemenetek & kimenetek

Kimenetek száma 1

Tulajdonságok

Jellemzők Gyorstöltés, GaN technológia, Túlfeszültség elleni védelem, Feszültségcsökkenés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, 4safe, Smart IC

Gyorstöltés típusa

Gyorstöltés típusa USB Power Delivery 3.0, Qualcomm Quick Charge 2.0, Qualcomm Quick Charge 3.0, Samsung Adaptive Fast Charging, Huawei Fast Charger Protocol, MediaTek Pump Express 2.0, Apple 2.4, Programmable Power Supply

Szín

Szín Fekete
Kód:  AEY020400003a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  APW-CCG320CB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10