Oldal frissítése

AlzaPower Cable Box Basic Small fekete

4,5 31 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Szuper ár
4 890 Ft

AlzaPower Cable Box Basic Small fekete

Rejtsd el a kellemetlen vezetékeket

Manapság, az elektronikával telített világunkban szinte sehová sem mehetünk kábelek nélkül. Bizonyára mindannyian több hosszabbítóval rendelkezünk - otthon, az irodában vagy a műhelyben - amelyekből különféle kábelek vagy töltők nyúlnak ki csúnyán, az összes irányba. Bemutatjuk az egyszerű, de nagyon hatékony módját annak, hogy egyszer és mindenkorra megszabaduljunk ettől a „dzsungeltől” - egy AlzaPower Cable Box Basic Small segítségével, amelybe egyszerűen mindent elrejthetünk.

AlzaPower Cable Box Basic Small

Egyszerű

kivitelezés

Az AlzaPower Box tartós ABS műanyagból készült. Értékelni fogod a könnyű használatát is - csak két részből áll, és az összeállítás során nincs szükség csavarozásra. A boxnak köszönhetően a munkaterületed rendezett lesz, kábelrengeteg nélkül.
AlzaPower Cable Box Basic Small

Go green
az Alzával

Környezetbarát hozzáállásunknak köszönhetően termékeinket újrahasznosítható, frustration-free csomagolásban szállítjuk. Zöldülj az AlzaPower-rel.

AlzaPower Cable Box Basic Small
AlzaPower Cable Box Basic Small

AlzaPower termékcsalád

Az AlzaPower termékeket úgy terveztük, hogy a legmagasabb követelményeknek is megfeleljenek. Ennek köszönhetően garantálni tudjuk a termékek csúcsminőségét és a színvonalon felüli szolgáltatásnyújtást. Ezért a termékek többségére meghibásodás esetén azonnali termékcserét vállalunk, mely bármelyik boltunkban kivitelezhető.

AlzaPower Cable Box Basic Small

Részletes
specifikációk

  • Box a hosszabbító elrejtésére
  • Használható irodában, otthon vagy a műhelyben
  • Anyag: ABS
  • Méretek: 235 × 115 × 120 mm
  • Szín: fekete

Paraméterek

Tulajdonságok

Szín Fekete

Jellemző

Típus Box
Darabszám a csomagban 1 db

Konstrukció

Anyag Műanyag
Teljes hossz 235 mm
Kód:  APWCOG06a1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  APW-COGCB01SB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10