Oldal frissítése

AlzaPower AluCore Lightning MFi

4,8 1 537 értékelés
Kiegészítők a termékhez

AlzaPower AluCore Lightning MFi

Az iPhone-hoz készült (MFi)

Amennyiben meg szeretnél győződni a maximális teljesítményről és kompatibilitásról, akkor használj kizárólag MFi hitelesítéssel rendelkező kábeleket. Az Apple ezt nagyon szigorúan veszi, így örülünk, hogy az AlzaPower kábelek megfelelnek ennek a tanúsítványnak.


AlzaPower Lightning kábel Apple MFi tanúsítvánnyal

AlzaPower Lightning MFI adatkábel végre megoldja az összes problémát, iPhone és iPad készülékek töltésénél. Ellentétben a legtöbb kábellel, megfelel az Apple MFI szigorú tanúsítványainak. Természetesen támogatja az Apple készülék gyors feltöltését.

Datový kabel AlzaPower


AlzaPower Lightning MFi, ohebný kabel

Végre egy tartós töltőkábel

A kábel tervezésénél minden, a hétköznapi gyakorlatban szerzett tapasztalatunkat felhasználtuk. Ezért garantáljuk, hogy az AlzaPower Lightning kábel ellenáll akár 8000 hajlításnak is egy kritikus ponton, közvetlenül a csatlakozó mögött. A kábelnek garantáltan nincs versenytársa.


AlzaPower adat- és töltőkábel, belső kialakítás

A kábel vezetéke prémium ónozott rézből és kiváló minőségű PVC-ből készül, ami rugalmasságot és tartósságot garantál. A kábel külső fonott felületére hosszas tesztelés után a ballisztikus nylont választottuk, amelynek élettartama legfeljebb 10 000 hajlítás.

Az AlzaPower termékcsalád

Apple iPhone, iPad, iPod és egyéb Apple Lightning csatlakozóval rendelkező eszközökhöz készült. Használat közben biztosan értékelni fogod a praktikus szorítópánt jelenlétét, amely megakadályozza a hosszú kábelek összekeveredését.


AlzaPower Lightning MFi

Az AlzaPower Lightning MFi adatkábel legfontosabb tulajdonságai

  • Az Apple MFi hivatalos tanúsítványával rendelkezik
  • Csatlakozók: USB-A <-> Lightning
  • Egy praktikus szorítópánt
  • Támogatja a gyors töltést
  • Apple iPhone, iPad, iPod és más Apple Lightning csatlakozóval rendelkező eszközökhöz tervezték

Kód:  NADAEY0501
Termékszám:  NAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05