Oldal frissítése

AlzaPC Upgrade garancia után

11 690 Ft
ÁFA nélkül 9 200 Ft

AlzaPC Upgrade garancia után

A szolgáltatás nem vásárolható meg a partner raktárkészletén lévő alkatrészekhez.

Van otthon egy Alza/Rapture számítógéped vagy laptopod, amelynek lejárt a garanciája, vagy új életet kellene lehelni bele? A garancia utáni PC/NTB frissítési szolgáltatásunk pontosan a számodra készült. Képzett Alza-technikusok biztosítják a berendezés teljes körű és szakszerű telepítését.

Jótállás utáni PC/NTB frissítés

Még nem szeretnél megválni számítógépedtől vagy laptopodtól, de nagyobb teljesítményt, jobb grafikát vagy nagyobb tárkapacitást szeretnél? Szakértő szakembereink szívesen megtervezik a készülékedre és pénztárcádra szabott ideális megoldást, kicserélik a kiválasztott alkatrészeket, frissítik az illesztőprogramokat és javítják az általános funkcionalitást. A kész számítógépet a számítógép részlegünkre történő beérkezésétől számított 7 munkanapon belül szállítjuk.

Hogyan működik?

1. 6 éves korig frissítjük a berendezéseket

2. A szolgáltatás megvásárlását követően szakemberünk a következő munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot, és javaslatot tesz a megoldásra.

3. Ezután küldünk neked egy ajánlatot egy megfelelő frissítésre jóváhagyásra...

4. Ezután csak vidd be a készüléket bármelyik Alza.hu fiókba. 

Gondosan csomagold be számítógépet vagy laptopot, és készíts biztonsági másolatot az adataidról. A frissítés terjedelmével összefüggésben nem tudjuk garantálni, hogy az adatok teljes egészében megmaradnak. Nem vállalunk felelősséget az adatok elvesztéséért, és nem garantáljuk azok megőrzését.

A felújított készülékkel együtt minden eredeti alkatrészt visszakapsz. A technikusok speciális szoftverrel stresszteszteket is végeznek, hogy legalább 12 órán keresztül ellenőrizzék a teljes működőképességet.

Ha megvásárlod a szolgáltatást, és nem értesz egyet a javasolt opciókkal, vagy nem veszed igénybe a szolgáltatást a vásárlástól számított 14 napon belül, 5 000 HUF adminisztrációs díjat számítunk fel. Ez a szolgáltatás ellenértékeként kerül felszámításra, és fedezi a szakértő technikusunk idejét.

Jótállási és alkatrész-követelések

A garancia csak az új alkatrészekre vonatkozik, a teljes eszközre nem. A javítási időt az ügyféltől való átvétel napjától az áru átvehetővé válásának napjáig számítják. A törvény szerint 30 nap áll rendelkezésünkre a panasz benyújtására.

Szakemberek a szolgálatodban

Ha bármilyen kérdésed van, kérjük, ne habozz kapcsolatba lépni technikusainkkal. Örömmel válaszolnak minden kérdésre, és tanácsot adnak a többi alkatrész kiválasztásával kapcsolatban.Kód:  SL010us
Jótállás: 36 hónap
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05