Oldal frissítése

AlzaNEO: Tablet iPad Pro 11 "1TB Space Grey 2018 3Y

5,0 67 értékelés
Kiegészítők a termékhez

AlzaNEO: Tablet iPad Pro 11 "1TB Space Grey 2018 3Y

Space-Grey iPad Pro 11 "1 TB

Teljesen helyettesíti a számítógépet

Szeretné a legjobb tablettákat a piacon kapni? Akkor No. más választása, mint az új 11 hüvelykes iPad Pro kiválasztása. A nyom a éles vágott élek, és a megjelenés a szélek felé nyúlik. Elment egy ikonikus otthoni gomb, és intuitív gesztusok mennek keresztül a vezérlőkön . Csakúgy, mint az iPhone X sorozatban.

as
as

Folyékony retina

A kijelzőn szeretni fogod

Előfordulhat, hogy az egyik régebbi iPad-et használta, de az új iPad Pro-ra való áttéréssel egy teljesen új eszköz lesz. Ez az első iPad bevezetése óta a legnagyobb változás. Az élesen vágott alumínium testbe 11 "átlós folyadék retina képernyő, 2 388 × 1 668 képpontos felbontással , 264 hüvelyk / inch. A True Tone és a 120Hz frissítési frekvencia tovább javítja a kijelző minőségét.

as
as

Arcazonosító és újratervezett vezérlők

A fizikai otthoni gomb visszavonása a vezérlés változásaihoz vezet. Most a képernyő alján lévő érintéssel mozog. Néhány percen belül meglátod magad, hogy ez a változás természetes lesz. A feloldás most más módon történik. A kulcs már nem ujjlenyomat, hanem az arcod 3D-s modellje . Az arcazonosító sokkal biztonságosabb és kényelmesebb módja az érzékeny adatok elérésének.

as
as

Az A12X Bionic Chip rendelkezik azzal a hatalommal, hogy ki tudjon adni

Az Apple még hatékonyabb lapkakészletet használt, mint az iPhone Xs és Xs Max az új iPad Pro számára. Ez az Apple A12X Bionic 64 bites architektúrával, mesterséges intelligenciával és integrált M12 processzorral. Összességében ez példátlan teljesítményt nyújt, különösen több alkalmazás futtatásakor. Az Apple azt is mondja, hogy teljesítménye hasonló az Xbox One játékkonzolhoz.

as
as

Apple Ceruza

Mágneses rögzítéssel

Az új iPad Pro egyik ajánlott tartozéka a 2. generációs toll Apple Ceruza. Ez most egyszerűen az iPad szélére nyúlhat, ahol vezeték nélkül is tölt. Az Apple ceruzát nem csak jegyzetek írásához, hanem rajzoláshoz is használják. Akár művészi, akár gyerekes játékokban. Az új dupla tapintású funkció segítségével könnyen átkapcsolhatja a kefe méretét vagy eltűnését.

as
as

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 11 " (27,94 cm)
Felbontás - pixel QHD 2388 × 1668
Kijelző technológia Retina

Tárhely

RAM mérete 4 GB (4 096 MB)
Tárhely kapacitás 1 000 GB

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák WiFi, Bluetooth

Csatlakozók és érzékelők

Tablet csatlakozói USB-C
Érzékelők Mozgásérzékelő, Digitális iránytű, Giroszkóp, Fényérzékelő

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása 12 Mpx
Az elülső (szelfi) kamera felbontása 7 Mpx

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzor modell Apple A12X

Software

Operációs rendszer iPadOS
Operációs rendszer verziója iOS 12

Konstrukció és szín

Magasság 247,6 mm (24,76 cm)
Szélesség 178,5 mm (17,85 cm)
Mélység 5,9 mm (0,59 cm)
Tömeg 468 g (0,47 kg)
Kód:  NSKR_2015
Termékszám:  MTXV2FD/A_
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05