Oldal frissítése

AlzaNEO szolgáltatás: mobiltelefon Xiaomi Pocophone F1 LTE 64GB kék

4,6 36 értékelés
Kiegészítők a termékhez

AlzaNEO szolgáltatás: mobiltelefon Xiaomi Pocophone F1 LTE 64GB kék

A telefon funkciói

155,5 mm

Xiaomi Pocophone F1 (64 GB, modrá)

75,2 mm

Xiaomi Pocophone F1 (64 GB, modrá)

8,8 mm

Telefon súly: 182 g

Úhlopříčka displeje

6.18 "

Átlós képernyő

Typ operačního systému

Android 8.1

Az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

4000 mAh

akkumulátor-kapacitás

MicroSim

Nano SIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

155,5 × 75,2 × 8,8 mm

Telefon méretei (H × M × M)

Vnitřní paměť

64 GB

Belső memória

Typ kamerau

12 + 20 Mpx

kamera

Připojení

LTE

A leggyorsabb internet

SD karta

microSD

Memóriakártya-nyílás

Váha

182 g

A telefon súlya

A Xiaomi Pocophone F1 mobiltelefon előnyei (64 GB, kék)

  • Az ár egy töredékéért egy olyan mobiltelefont kap, amely a berendezést a zsebébe helyezi, valamint drágább telefonokat
  • A felülvizsgált MIUI-val az operációs rendszer és az alkalmazások gyorsabban futnak, mint korábban
  • Kiváló minőségű fotók rögzítik a felhőket, főleg a portré mód, az AI funkciók és a képstabilizálás miatt
  • Játszhatsz még a legigényesebb játékokat is: az F1 Pocophone rendelkezik a Qualcomm Snapdragon 845 CPU-val és független hűtéssel
  • Az infravörös arcérzékelő sötétben is kinyitja a telefont
  • A 4 millió mAh kapacitásnak és a gyors töltési támogatásnak köszönhetően értékelni fogja az akkumulátort két okból
Xiaomi Pocophone F1 (64 GB, modrá)

Xiaomi Pocophone F1 (64 GB, modrá)

A Xiaomi Pocophone F1 extra helyet biztosít a képernyőn

A kijelző egy 6,18 hüvelykes átlósra nyúlik, ami nagyobbnak tűnik a megnövekedett 18,7: 9 képarány miatt. A Xiaomi Pocophone F1 képernyőt már nem észreveszik , ezért a végső felbontás 2246 × 1080-nál állt meg , ahogyan általában a nem-keret telefonok esetében. A hiteles színmegjelenítés biztosítja az IPS technológiát, és a nehéz fejét még nem kell karcolni vagy repedni . A Corning Gorilla Glass tökéletesen megérinti a kijelzőt.


Xiaomi Pocophone F1 (64 GB, modrá)

A Xiaomi Pocophone F1 fényképezőgépe akár 206 jelenetet is folyamatosan felismeri, és beállítja az expozíciót, a színtelítettséget és más, a ragyogó képek rögzítéséhez szükséges paramétereket.


Egy okosabb kamerával gyönyörű és színes fényképeket készíthet

A telefon hátuljára nézve először kettős kamerát fog látni - az elsődleges objektív 12 megapixeles felbontású, míg a másodlagos lencse 7 MP-nél kisebb. Ami a legtöbbet fogja értékelni, a fényképezőgép műszaki felszerelése. Az automatikus fókuszálás mellett a Xiaomi Pocophone F1 csökkenti a zajt és stabilizálja a képet egy elektronikus stabilizátorral. Portré módban teljes mértékben részt vesz mind a barátaidban, mind a pillanatban, amikor frissíteni szeretnéd a profilképet a szociális hálózatokon.


Xiaomi Pocophone F1 (64 GB, modrá)

Felejtsd el a stúdiót, a Xiaomi Pocophone F1-el magad is káprázatos portrét készíthetsz

A portré mód önmagában nem elegendő a tökéletes önkiszolgáláshoz. A vezető 20Mpx-os kamera és a szépítő AI-funkciók elrontják a hátteret, és azt a benyomást kelti, hogy valaki a Xiaomi Pocophone F1-nél felveszi.


Xiaomi Pocophone F1 (64 GB, modrá)

Az új MIUI-val tudni fogja, hogy az operációs rendszer milyen gyorsan futhat

A Xiaomi Pocophone F1 smarthpone esetében a MIUI-t a legjobb értelemben optimalizálták. Ön maga is látja, hogy az operációs rendszer, de a leggyakrabban használt alkalmazások is gyorsan és zökkenőmentesen fognak működni. Emellett a gyártó saját App fiók eszközt állított be az alkalmazások rendezéséhez és gyors kereséséhez. Harmadik alkalommal az új MUIU rendszeresen szolgáltatja a legfrissebb frissítéseket közvetlenül a Google-tól, így nem csak egy gyors, hanem egy biztonságos telefon is lesz.


Xiaomi Pocophone F1 (64 GB, modrá)

Infravörös érzékelővel és fényképezőgéppel nyissa ki a Xiaomi Pocophone F1-et egy szem villogásával. Még sötét környezetben is.


A telefon felszerelésével a legerősebb játékokat is használhatja

A kézibeszélő a Mobile Phone CPU, a Qualcomm Snapdragon 845 zászlóshajója. A gyorsabb multitasking, az operációs rendszer indítása és az AI funkciók előnyeit élvezhetik. Ezenkívül a processzor egy külön hűtőhöz van csatlakoztatva, amely a Xiaomi Pocophone F1 kivételével csak a legerősebb játékokat kínálja.

A Xiaomi Pocophone F1 nem zavarja a lemerült akkumulátort

Összefoglalva, a csatlakoztathatóság: a Xiaomi Pocophone F1 mind a 3,5 mm-es audiojack-t, mind a nagy sebességű USB-C-t kínálja, amelyet a telefon tápellátására használ. A nagyon alacsony ár ellenére az okostelefon akkumulátora kétféleképpen érhető el: először a nagy kapacitású, 4000 mAh kapacitás, másodszor pedig a gyors töltési funkció, ami a Xiaomi Pocophone F1 töltést teszi lehetővé kevesebb mint 2 óra alatt .

Kód:  NSKR_1636
Termékszám:  19878_
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20