Oldal frissítése

AlzaGuard Screen Protective Foil Samsung Galaxy S22+ kijelzővédő fólia (2db)

5 2 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AlzaGuard Screen Protective Foil Samsung Galaxy S22+ kijelzővédő fólia (2db)


AlzaGuard Screen Protective Foil Samsung Galaxy S22+ védelmet nyújt a karcolások ellen

Könnyedén megelőzheted a telefon kijelzőjének karcolásait és egyéb, gyakran szükségtelen sérüléseit. Mindössze annyit kell tenned, hogy kijelzővédőt alkalmazol. A telefon kijelzője úgy lesz védve, hogy a funkciókat és a jellemzőket semmilyen módon nem befolyásolja.

Case Friendly - ideális a tokokkal való kombinált használatra

Fóliánk nagyszerűen illeszkedik a telefonod kijelzőjéhez, így alig veszed észre, hogy rajta és ez még nem minden. A Case Friendly kialakításnak köszönhetően az AlzaGuard Screen Protective Foil-t akkor is alkalmazhatod a telefonodon, amikor védő tokot használsz. Más fóliáktól eltérően nem széltől-szélig terjed, ezért nem érintkezik a tokkal, és nem következik be a fólia korai leválása.

Nem korlátozza a kijelző reakcióját

Nyugodtan elfelejtheted a félelmeidet, hogy az AlzaGuard Screen Protective Foil üvegfólia bármilyen negatív hatással lenne a kijelzőre. 100%-os pontossággal reagál minden érintésre. Előfordulhat azonban, hogy az ujjlenyomat-olvasó nem fog működni, miután felragasztottad. A probléma egyszerűen megoldható az ujjlenyomat újra-beállításával.

Megőrzi a kijelző minőségét

Számíthatsz arra, hogy a kijelző teljesítménye az AlzaGuard Screen Protective Foil üvegfólia felhelyezése után is teljesen változatlan marad. A színmegjelenítés, az élesség és a fényerő ugyanolyan tiszta és pontos lesz, mint üvegfólia nélkül.

Az AlzaGuard Screen Protective Foil Samsung Galaxy S22+ szilárdan és buborékmentesen tapad

Kijelzővédőink kizárólag prémium tulajdonságokkal rendelkeznek. A kiváló minőségű ragasztónak köszönhetően a felhelyezésük egyszerű lesz. Tökéletesen tapadnak a képernyőhöz, nem képződnek csúnya buborékok, és az üvegfólia hosszú ideig szilárdan a helyén marad.

Minden ami szükséges lehet, benne van a csomagban

Az AlzaGuard Screen Protective Foil Samsung Galaxy S22+ üvegfóliát már a csomag kézhezvétele után elkezdheted alkalmazni. Tartalmazza az összes szükséges alkatrészt, azaz alkoholos törlőkendőt, tisztítókendőt, poreltávolító matricát és útmutató matricát is.

Könnyen felhelyezhető

A védőfólia felragasztása egyáltalán nem nehéz. A kifejezetten erre a célra kifejlesztett ragasztó használatának köszönhetően a ragasztás nagyon egyszerű. A kívánt eredmény érdekében a csomag tartalmazza a helyes alkalmazáshoz szükséges összes eszközt.



Az AlzaGuard termékcsalád

Az AlzaGuard termékek biztonságban tartják elektronikai eszközeidet. Tartós japán üveg, minőségi fóliák, betekintésvédelmi szűrők és okosan megtervezett tokok védik a mobiltelefonokat, tableteket vagy okosórákat a sérülésektől. A fejhallgatókat stílusos tokokban tárolhatod, az AirTags vagy MagSafe pénztárcák széles választéka pedig praktikus kiegészítőként szolgál.


Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S22+ 5G

Modellsorozat

Rendeltetés

Rendeltetés Kijelzőre

Felület

Felület Fényes

Csomag tartalma

Csomag tartalma Törlőkendő, Spatula, Védőfólia folyadék, Alkoholos kendő, Poreltávolító matrica, Guide sticker

Tulajdonságok

Tulajdonságok Selfhealing, Ujjlenyomat-olvasókkal kompatibilis, Case friendly
Vastagság 0,25 mm
Kód:  AGFPS0028
Termékszám:  AGD-FPS0028
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10