Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaGuard Premium Liquid Silicone Case Samsung Galaxy A12 rózsaszín tok

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

AlzaGuard Premium Liquid Silicone Case Samsung Galaxy A12 rózsaszín tok

Az AlzaGuard Premium Liquid Silicone Case a Samsung Galaxy A12 készülékhez tökéletesen illeszkedik a telefonodhoz

Védőtokunkkal nem kell aggódnod amiatt, hogy a telefonod extrém méreteket ölt. Úgy tervezték, hogy rendkívül vékony, feltűnésmentes legyen, és zökkenőmentesen illeszkedjen a készülékhez.

Kellemes tapintású anyag

Mivel fontos számunkra, hogy a védőtok használata kényelmes legyen, különös figyelmet fordítunk olyan anyagok kiválasztására, amelyek nemcsak tartósak és funkcionálisak a telefon védelmében, hanem kellemes tapintásúak és kezelhetők is.

Védi a fényképezőgép lencséjét

A tokok tervezésekor különös figyelmet fordítottunk a fényképezőgép objektívek védelmére. A fotómodul körül a tok hátulja kissé megemelkedik, hogy a lencsék soha ne érjenek a felülethez, amelyen fekszenek. Ez egy apró részlet, de minden nap értékelni fogod a funkcionalitását.

Elegáns külső - első pillantásra

Nem kell feltétlenül tokot venned csak azért, hogy megvédd a telefonodat a sérülésektől. Kombináld a kellemeset a hasznossal, és válassz olyat, amiy egy csipetnyi eleganciát is hozzáad. Arról nem is beszélve, hogy egy pillantásra felismered.

Az AlzaGuard Premium Liquid Silicone Case a Samsung Galaxy A12 készülékhez enyhe átfedéssel védi a kijelzőt

A telefon képernyője felett enyhe átfedéssel rendelkező védőtok egy olyan apróság, amelyért minden nap hálás leszel. Az átfedésnek köszönhetően a kijelző nem érintkezik a felülettel, és ez a részlet jobban megvéd azt az esetleges repedéstől, ha leejted.

Még mindig olyan jó, mint újkorában

A védőtokjaink hosszú távú és gondos tesztelésének köszönhetően garantáljuk, hogy több hónapos használat után is úgy néznek ki, mintha újak lennének. Határozottan nem lesz csúnya sárgás árnyalatú, és nem válik le.

Kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel

Modern technológiákkal dolgozunk. Ez magában foglalja a védőtokok tervezését is. Így választhatsz olyat, amely nemcsak a telefont védi a sérülésektől, hanem kompatibilis a kényelmes és egyre népszerűbb vezeték nélküli töltéssel is.

Az AlzaGuard termékcsalád

Az AlzaGuard termékek biztonságban tartják elektronikai eszközeidet. Tartós japán üveg, minőségi fóliák, betekintésvédelmi szűrők és okosan megtervezett tokok védik a mobiltelefonokat, tableteket vagy okosórákat a sérülésektől. A fejhallgatókat stílusos tokokban tárolhatod, az AirTags vagy MagSafe pénztárcák széles választéka pedig praktikus kiegészítőként szolgál.

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy A12

Típus és anyag

Típus Hátlap
Anyag Szilikon
Tok rugalmassága/keménysége Puha

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, Kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak

Szín és motívum

Szín Rózsaszín

Méret

Vastagság 2 mm

Modellsorozat

Kód:  AGPCS0021c
Termékszám:  AGD-PCS0018P
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10