Oldal frissítése

AlzaGuard Crystal Clear TPU Case Huawei P smart (2019) tok

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

AlzaGuard Crystal Clear TPU Case Huawei P smart (2019) tok

Az AlzaGuard hátlap védi telefonod, de nem változtatja meg megjelenését

Telefonod kiemelkedő védelmet érdemel az ütközések vagy egyéb mechanikai sérülések ellen. Éppen ezért nem hiányozhat készülékedről a kiváló minőségű tartós tok. Ezt a lehetőséget kínálja számodra az AlzaGuard saját márkás hátlapunk, amely átlátszó kialakításának köszönhetően nemcsak csúcsminőségű védelmet nyújt, de megőrzi a telefon megjelenését is.


TPU

A nagy ellenállású anyag erős és kellemes tapintású.

Huawei P smart (2019)


A tokot a telefonhoz tervezték, így minden kivágás pontosan illeszkedik.

Átlátszó kialakítás

Az átlátszó kialakításnak köszönhetően a tok kiemeli a telefon eredeti megjelenését.

Tartós tok a Huawei P smart (2019) készülékhez

Az AlzaGuard Crystal Clear TPU tok precíz kivágásokkal rendelkezik, amelyek biztosítják a gombokhoz, csatlakozókhoz és a kamerához történő teljes hozzáférést és használatot. A kijelzőn és a fotómodulon található enyhe átfedés biztosítja, hogy telefonod még a rendkívüli, kemény talajra történő esésnek is ellenálljon. Praktikus bónusz az akasztónak kialakított nyílás is. Az 1 mm-es vastagságnak köszönhetően pedig a vezeték nélküli- illetve a fordított töltés sem jelent problémát.

Maximális biztonság a funkcionalitás korlátozása nélkül

Az AlzaGuard védőburkolat TPU-ból készül, amely könnyű és vékony, ugyanakkor kellően tartós kialakítást biztosít, kiváló merevséggel. A TPU anyagát továbbá nagyfokú rugalmasság és kopásállóság jellemzi, miközben rendkívül kellemes tapintású és nem akadályozza a gombok használatát. Mindez lehetővé teszi a telefon hátlap könnyű rögzítését és eltávolítását is.


Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Huawei
Telefon modell P Smart (2019)

Típus és anyag

Típus Hátlap
Anyag TPU
Tok rugalmassága/keménysége Puha

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, Csuklópánt nyílással, Kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak

Szín és motívum

Szín Átlátszó

Méret

Vastagság 1 mm

Modellsorozat

Kód:  AGDPCT0089
Termékszám:  AGD-PCT0089Z
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20