Oldal frissítése

AlzaGuard Crystal Clear TPU HalfCase az Apple Watch 41mm számára

5 1 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
1 590 Ft

AlzaGuard Crystal Clear TPU HalfCase az Apple Watch 41mm számára

Az AlzaGuard Crystal Clear TPU HalfCase for Apple Watch 41 mm nem korlátozza a kijelző reagálását

Nyugodtan magad mögött hagyhatod azon félelmedet, hogy a védőtok bármilyen módon negatívan befolyásolná a kijelző használatát. A kijelző 100%-os pontossággal reagál továbbra is minden érintésre.

Megőrzi a kijelző remek minőségét

Biztos lehetsz abban, hogy a kijelző megjelenítési teljesítménye a védőtok felhelyezése után is változatlan marad. A színmegjelenítés, az élesség és a fényerő továbbra is ugyanolyan kiváló és pontos lesz, mint a védőtok nélkül.

Követi az óra íves kialakítását

A védőtokok kaphatók merőleges és lekerekített szélekkel is, amelyek tökéletesen követik az óra íveit.

Ellenállóbbá teszi az órát

Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy megvédd órádat a sérülésektől. A védőtok felhelyezése igencsak egyszerű.Baleset esetén pedig sok bajtól és váratlan javítási költségtől kímél meg.

Első pillantásra is elegáns

Nemcsak azért érdemes tokot vásárolnod, hogy megvédd órádat a sérülésektől. Kombináld a kellemeset a hasznossal, és válassz olyat, amely szofisztikált és elegáns.Arról nem is beszélve, hogy az órát már első látásra felismered.

AlzaGuard Crystal Clear TPU HalfCase Apple Watch 41 mm órához - olyan, mint új korában

Védőtokjainkat alapos és gondos tesztelésnek vetjük alá, ennek köszönhetően garantálhatjuk, hogy több hónapos használat után is úgy néznek ki, mintha újak lennének.Termékeink határozottan nem lesznek csúnya, sárgás árnyalatúak, és nem válnak le a felületről.

Kompatibilis vezeték nélküli töltéssel

Ismerjük a modern technológiákat! Ez meghatározó a védőtokok tervezésénél is.Így többek között választhatsz olyat, amely megvédi az órádat a sérülésektől, ugyanakkor kompatibilis lesz a kényelmes és egyre népszerűbb vezeték nélküli töltéssel is.

Az AlzaGuard család termékei

Az AlzaGuard termékekkel biztonságban tudhatod elektronikus eszközeidet. Tartós japán üveg, minőségi fóliák, privát filterek és okosan tervezett tokok védik a mobiltelefonokat, tableteket vagy okosórákat a sérülésektől.Tárold fülhallgatódat stílusos tartóban, és használd az AirTags vagy MagSafe pénztárcák széles választékát praktikus kiegészítőként.

Paraméterek

Márka/modell

Márka Apple
Modellsorozat Watch Series 8, Watch Series 7
Modell 41mm, 41mm

Konstrukció

Típus Az oldalakat is védi
Tok anyaga TPU
Szín Átlátszó
Kód:  AGDWCH0005
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AGD-WCH0005Z
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05