Oldal frissítése

AlzaGuard Crystal Clear Samsung Galaxy S24 Ultra TPU tok

5 8 értékelés
Szuper ár
2 790 Ft

AlzaGuard Crystal Clear Samsung Galaxy S24 Ultra TPU tok

Az AlzaGuard Crystal Clear TPU Case a Samsung Galaxy S24 Ultra készülékhez tökéletesen illeszkedik a telefonodhoz

Védőtokunkkal nem kell aggódnod amiatt, hogy a telefonod extrém méreteket ölt. Úgy tervezték, hogy rendkívül vékony, feltűnésmentes legyen, és zökkenőmentesen illeszkedjen a készülékhez. Ráadásul maga a telefon dizájnját is hagyja kiemelkedni, mert átlátszó.

Kellemes tapintású anyag

Mivel fontos számunkra, hogy a védőtok használata kényelmes legyen, különös figyelmet fordítunk olyan anyagok kiválasztására, amelyek nemcsak tartósak és funkcionálisak a telefon védelmében, hanem kellemes tapintásúak és kezelhetők is.

Védi a fényképezőgép lencséjét

A tokok tervezésekor különös figyelmet fordítottunk a fényképezőgép objektívek védelmére. A fotómodul körül a tok hátulja kissé megemelkedik, hogy a lencsék soha ne érjenek a felülethez, amelyen fekszenek. Ez egy apró részlet, de minden nap értékelni fogod a funkcionalitását.

Elegáns külső - első pillantásra

Nem kell feltétlenül tokot venned csak azért, hogy megvédd a telefonodat a sérülésektől. Kombináld a kellemeset a hasznossal, és válassz olyat, amiy egy csipetnyi eleganciát is hozzáad. Arról nem is beszélve, hogy egy pillantásra felismered.

Az AlzaGuard Crystal Clear TPU Case a Samsung Galaxy S24 Ultra készülékhez enyhe átfedéssel védi a kijelzőt

A telefon képernyője felett enyhe átfedéssel rendelkező védőtok egy olyan apróság, amelyért minden nap hálás leszel. Az átfedésnek köszönhetően a kijelző nem érintkezik a felülettel, és ez a részlet jobban megvéd azt az esetleges repedéstől, ha leejted.

Még mindig olyan jó, mint újkorában

Az anyagok gondos kiválasztása és a hosszú távú tesztelésük minimálisra csökkenti a csúnya sárgulást vagy hámlást, és hosszú időn keresztül megőrzi a tokok eredeti megjelenését. Így hónapokig tartó használat után is szépen fog illeni a készülékhez.

Kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel

Modern technológiákkal dolgozunk. Ez magában foglalja a védőtokok tervezését is. Így választhatsz olyat, amely nemcsak a telefont védi a sérülésektől, hanem kompatibilis a kényelmes és egyre népszerűbb vezeték nélküli töltéssel is.

Az AlzaGuard termékcsalád

Az AlzaGuard termékek biztonságban tartják elektronikai eszközeidet. Tartós japán üveg, minőségi fóliák, betekintésvédelmi szűrők és okosan megtervezett tokok védik a mobiltelefonokat, tableteket vagy okosórákat a sérülésektől. A fejhallgatókat stílusos tokokban tárolhatod, az AirTags vagy MagSafe pénztárcák széles választéka pedig praktikus kiegészítőként szolgál.

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S24 Ultra

Típus és anyag

Típus Hátlap
Anyag TPU
Használat Mindennapi
Tok rugalmassága/keménysége Puha

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, Csuklópánt nyílással, Kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak

Szín és motívum

Szín Átlátszó

Méret

Vastagság 1 mm
Kód:  AGDPCT0358
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AGD-PCT358Z
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10