Oldal frissítése

AlzaGuard Case Friendly Glass Protector Xiaomi Redmi A1 / Xiaomi Redmi A2 2.5D üvegfólia

4,7 18 értékelés
Szuper ár
2 890 Ft

AlzaGuard Case Friendly Glass Protector Xiaomi Redmi A1 / Xiaomi Redmi A2 2.5D üvegfólia

Minőségi Asahi üvegből

A minőség a legfontosabb számunkra. Ezért szállítjuk Neked a világ vezető biztonsági és kijelzővédő gyártójának, a japán AGC Asahi Glass cég üvegfóliáit. A kiváló minőségű ragasztóval tökéletesen felragasztva, ez az üvegfólia hosszú időre tökéletesen megvédi a telefonod kijelzőjét.

9H keménységű üveg

A 9H keménységű üveg a legmagasabb keménységi fok az üvegfóliák között. Ennek köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy a telefonod kijelzője nem reped meg a gyakori balesetek során, és természetesen ellenáll bármilyen ütésnek és kellemetlen karcolásnak.

AlzaGuard 2.5D Case Friendly Glass Protector - Xiaomi Redmi A1 / Xiaomi Redmi A2 véd a karcolások ellen

Könnyedén megelőzheted a telefon kijelzőjének karcolódását és egyéb, gyakran felesleges sérüléseit. Mindössze egy apróságra van szükség, mégpedig üvegfóliát kell alkalmaznod. A telefon kijelzője így olyan védelmet élvezhet, amely a funkcióit és jellemzőit semmilyen módon nem befolyásolja.

Nem válik le a tok miatt

Az üvegfólia beszerzésétől elriaszthat az a rossz tapasztalat, hogy a telefon tokjával érintkezve leválik. Ám a Case Friendly üvegfóliát kifejezetten tokokkal való használatra tervezték, így nem zavarják egymást. 

Nem korlátozza a kijelző reagálását

Nyugodtan elfelejtheted a félelmeid, hogy az üvegfólia bármilyen negatív hatással lenne a kijelzőre. A kijelző továbbra is 100%-os pontossággal fog reagálni minden érintésre. Előfordulhat azonban, hogy az ujjlenyomat-olvasó nem fog működni, miután az üvegfóliát felragasztottad. Ez a probléma azonban egyszerűen orvosolható az ujjlenyomat újbóli feltöltésével.

Megőrzi a kijelző remek minőségét

Abban is biztos lehetsz, hogy a kijelző megjelenítési teljesítménye az üvegfólia felhelyezése után is teljesen változatlan marad. A színmegjelenítés, az élesség és a fényerő továbbra is ugyanolyan tiszta és pontos lesz, mint a kijelzővédő nélkül.

Erősen és buborékmentesen tapad

Üvegfóliánk kizárólag prémium tulajdonságokkal rendelkezik. A kiváló minőségű ragasztónak köszönhetően a felhelyezése egyszerű lesz. Tökéletesen odatapad a kijelzőhöz, nem képződnek csúnya buborékok, és az üvegfólia hosszú ideig stabilan a helyén marad.

Az AlzaGuard 2.5D Case Friendly Glass Protector - Xiaomi Redmi A1 / Xiaomi Redmi A2 könnyen felhelyezhető

Az üvegfólia felragasztása egyáltalán nem bonyolult feladat. A kifejezetten erre a célra kifejlesztett ragasztó használata nagyon megkönnyíti a munkát. A tökéletes eredmény érdekében a csomag tartalmazza a megfelelő felhelyezéshez szükséges összes kelléket.

Minden szükséges dolog a csomagban

Nyugodtan helyezd fel az üvegfóliát, amint megkaptad a csomagot! Ehhez az összes szükséges kellék, azaz az alkoholos törlőkendő, a tisztítókendő, a poreltávolító matrica és az útmutató matrica is megtalálható a csomagban.

Ellenállóbbá teszi a kijelzőt

Tegyél meg mindent, hogy megvédd a telefonod a sérülésektől! Az üvegfólia alkalmazása a kijelzőn és a telefon tartós tokba helyezése egyszerű. Baleset esetén pedig sok bajtól és váratlan javítási költségtől megkímél.

AlzaGuard termékcsalád

Az AlzaGuard termékekkel biztonságban tudhatod elektronikus eszközeidet. Tartós japán üveg, minőségi fóliák, privát filterek és okosan tervezett tokok védik a mobiltelefonokat, tableteket vagy okosórákat a sérülésektől. Tárold a fülhallgatódat stílusos tokban, és praktikus kiegészítőként válassz az AirTags vagy MagSafe pénztárcák széles kínálatából!

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Xiaomi
Telefon modell Redmi A2, Redmi A1

Csomag tartalma

Csomag tartalma Törlőkendő, Alkoholos kendő, Poreltávolító matrica, Guide sticker

Modellsorozat

Jellemzők és kialakítás

Ívelés 2.5D
Üveg tulajdonságai Fényes
Üvegvastagság 0,33 mm
Típus Case friendly
Keménység 9H
Üveg Asahi

Használati mód

Rögzítés módja Teljes felületű ragasztás
Kód:  AGDTGC0328
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AGD-TGF0159
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10