Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaErgo VA210 fekete

4,0 17 értékelés
Szuper ár
3 290 Ft

AlzaErgo VA210 fekete

Emeld a monitor tartóját magasabb szintre

Arra keresel választ, hogy hogyan lehet egy közönséges monitortartót kifinomultabb eszközzé alakítani? Van megoldásunk a számodra - a VA210 gyorskioldású VESA adapter lehetővé teszi a monitor egyszerű telepítését vagy eltávolítását a tartóból. Minden monitorhoz alkalmas, amelyek kompatibilis a VESA 75 × 75, 100 × 100 készülékkel
és maximális súlya 8 kg.

AlzaErgo VA210

Magasságban
állítható

Ha két monitort használ szegymás mellett, akkor biztosan értékelni fogod a monitor optimális beállításához szükséges magasságbeállítást. A masszív acélszerkezet garantálja a megbízhatóságot, a tartósságot és a hosszú élettartamot.
AlzaErgo VA210

AlzaErgo termékcsalád

Az AlzaErgo termékeket úgy terveztük, hogy azok megfeleljenek a legmagasabb színvonalnak, és segítenek abban, hogy egészségesebb és kényelmesebb munkavégzés pihentető is legyen. Az összes AlzaErgo termékkel garantálhatjuk az egyes termékek kiváló minőségét és a szokásosnál magasabb szintű szolgáltatásokat nyújtunk. Ezért a legtöbb termékünk hibája esetén azonnali cseréjét ajánljuk minden ágon.

AlzaErgo termékcsalád

Részletes
leírások

  • Gyorskioldású VESA adapter
  • Állítható magasság
  • Robusztus acélszerkezet
  • Méretek: 114 × 114 × 18 mm
  • Felületkezelés: porszórt

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus

Min. TV méret 17 "
Max. TV méret 27 " (27 ")
Konstrukció Fix
VESA felfüggesztés 100×100, 75×75

Tulajdonságok

Max. terhelhetőség 8 kg

Felszerelés

Szereléshez szükséges Csavarhúzó
Kód:  AEY0893
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  APW-EGVA210B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15