Oldal frissítése

AlzaErgo TS05 150x75cm fehér

4,5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

AlzaErgo TS05 150x75cm fehér

Minőségi és tartós asztallap

Biztosan ismeri az ergonómiai asztalunkatAz AlzaErgo Table forradalmasítja az irodai munkát. Ezeket az asztalokat fel kell szerelni egy felső lemezzel. Az egyikAlzaErgo TS05 1500 × 750 × 18 mm fehér. A tábla elegendő helyet biztosít monitorok, notebookok, kiegészítők, dokumentumok és még egy csésze kávé vagy tea számára.

AlzaErgo TS05

Tökéletes
szimbiózis

Az építés befejezése után stabil, kompakt és utolsó, de nem kevésbé elegáns irodai íróasztal áll rendelkezésre. Természetesen semmi sem akadályozza meg, hogy a munkalapunkat más asztali keretben használjuk.
AlzaErgo TS05

Egyszerű telepítés
és a csomagolásban lévő rögzítők

Az Ön elégedettsége a legfontosabb számunkra. Ezért a csavarok megtalálhatók a csomagban az asztali kerethez való könnyű csatlakoztatáshoz. Szüksége van egy csavarhúzóra és néhány percre.

AlzaErgo TS05

Könnyen
karbantartás

Emellett az AlzaErgo TS05 ABS élekkel rendelkezik, amely nagy ütés-, karc-, kopás- és foltellenállást biztosít. Lesz értékelni az egyszerű karbantartást vagy antibakteriális felületet.
AlzaErgo TS05

AlzaErgo termékcsalád

Az AlzaErgo termékeket úgy terveztük, hogy azok megfeleljenek a legmagasabb színvonalnak, és segítenek abban, hogy egészségesebb és kényelmesebb munkavégzés közben pihenjen. Az összes AlzaErgo termékkel garantálhatjuk az egyes termékek kiváló minőségét és a szokásosnál magasabb szintű szolgáltatásokat nyújtunk. Ezért a legtöbb termékünk hibája esetén azonnali cseréjét ajánljuk minden ágon.

AlzaErgo termékcsalád

Részletes
leírások

  • Anyag: kétoldalas laminátum, forgácslap + ABS élek
  • Befejezés: laminált
  • fehér szín
  • Méretek: 1500 × 750 × 18 mm
  • Egyszerű kialakítás az egyszerű telepítéshez
  • AlzaErgo asztalhoz használható
  • Tartalmazza a csavarokat az asztali kerethez való könnyű csatlakoztatáshoz

Paraméterek

Méret

Magasság 1,8 cm
Szélesség 150 cm
Mélység 75 cm

Szín

Szín Fehér

Anyag

Anyag Farostlemez
Felületkezelés Laminált

Tulajdonságok

Alak Téglalap alakú
Szélvédelem PVC
Kompatibilitás AlzaErgo asztalok
Kód:  AEY0804t
Termékszám:  APW-EGTTT05W
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10