Oldal frissítése

AlzaErgo Stand LS210 fekete

4,8 96 értékelés
Szuper ár
6 590 Ft

AlzaErgo Stand LS210 fekete

Hűtőpad kompakt kivitelben

Különösen a forró nyári napok vagy a maximális teljesítményen való munkavégzés időszakai azok, amikor minden laptop a leginkább le van terhelve és szenved. Ezért nem szabad megfeledkezned a minőségi hűtésről. Az AlzaErgo Stand LS210 összecsukható hűtőpad segít abban, hogy laptopod hőmérsékletét a normális értékeken belül tartsd még maximális terhelés közben is. Ideális 10-15" képátlójú laptopokhoz.

AlzaErgo Stand LS210


Ergonomikus
kialakítás
A hűtőpad nyitott acélszerkezete elegendő helyet biztosít a hőelvezetéshez és így a levegő keringését is lehetővé teszi. Az AlzaErgo Stand LS210 hűtőpadot összesen 5 pozícióban helyezheted el, hogy megtaláld a számodra optimális feltételeket a hát- és nyaki gerincfájdalom nélküli munkavégzéshez.

AlzaErgo Stand LS210

Kompakt összecsukható szerkezet

A kritikus területek szilikonbetétekkel vannak ellátva, amelyek megakadályozzák a notebook megkarcolását. Az AlzaErgo Stand LS210 hűtőpad bármikor összecsukható, és kis méretének köszönhetően könnyen tárolhatod, pl. egy táskában a laptopoddal együtt.
AlzaErgo Stand LS210

AlzaErgo termékcsalád

Az AlzaErgo termékeket úgy tervezték, hogy megfeleljenek a legmagasabb elvárásoknak, és segítsenek az egészségesebb és kényelmesebb munkavégzésben és pihenésben egyaránt. Minden AlzaErgo termék esetében garantálni tudjuk az egyes termékek kiváló minőségét, amely átlagon felüli szolgáltatásokat tud nyújtani mindenki számára. Ezért a termékek többségére meghibásodás esetén azonnali termékcserét vállalunk, és bármely üzlethelyünkön kicseréljük azt egy teljesen új termékre.
AlzaErgo Stand LS210

Részletes
specifikációk

  • Passzív hűtőpad laptophoz
  • Ideális 10-15"-os készülékekhez
  • Szilikonbetétek a laptop karcolódásainak megelőzésére
  • Összecsukható szerkezet
  • Teherbírás: 5 kg
  • Méretek: 225 × 225 × 35 mm
  • Anyag: acél
  • Felületkezelés: Porlakkozás

Paraméterek

Rendeltetés

Max. támogatott laptop képátmérő 15 "

Tulajdonságok

Tulajdonságok Pozícionálhatóság
Anyag Fém
Szín Fekete

Hűtés

Hűtés típusa Passzív

Méretek és tömeg

Szélesség 225 mm
Magasság 35 mm
Mélység 225 mm

Tulajdonságok

Terhelhetőség 5 kg
Anyag Alumínium
Kód:  AEY0752
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  APW-EGLS210B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10