Oldal frissítése

AlzaErgo Stand LS120 ezüst

4,6 45 értékelés
Szuper ár
9 790 Ft

AlzaErgo Stand LS120 ezüst

Összecsukható hűtőbetét
ultravékony kivitelben

Különösen a forró nyári napok vagy a maximális teljesítmény mellett végzett munka olyan időszakok, amikor minden laptop szenved. Ezért nem szabad megfeledkezni a minőségi hűtésről. Az ultravékony, összecsukható hűtőbetét, az AlzaErgo LS120 állvány segít abban, hogy notebookod hőmérsékletét a maximális terhelés alatt is a szabványos értékek között tartsd. Ideális 11-15"-es laptopokhoz.

AlzaErgo Stand LS120


Ergonómikus tervezés


A betét felépítése alumínium, elegendő hely van rajta a hőelvezetéshez és a levegő cirkulációjához. Az AlzaErgo LS120 állványt több helyzetben is elhelyezheted az optimális munkakörülmények megtalálásához.

AlzaErgo Stand LS120

Kompakt összecsukható kialakítás

A kritikus területek szilikon párnákkal vannak felszerelve, amelyek megakadályozzák a notebook karcolódását. Az AlzaErgo Stand LS120 hűtőbetét bármikor összehajtható és kis méreteinek köszönhetően gond nélkül tárolható, pl. egy táskában, egy laptop mellett.
AlzaErgo Stand LS120

AlzaErgo termékcsalád

Az AlzaErgo termékeket úgy terveztük, hogy megfeleljenek a legmagasabb elvárásoknak, és segítsenek az egészségesebb és kényelmesebb munkavégzésben és pihenésben. Minden AlzaErgo termék esetében garantálni tudjuk az egyes termékek kiváló minőségét, és az átlagon felüli szolgáltatásokat tudunk nyújtani. Ezért a termékek többségére meghibásodás esetén azonnali termékcserét vállalunk, bármely telephelyünkön kicseréljük azt egy új termékre.
AlzaErgo Stand LS120

Részletes
specifikációk

  • Passzív hűtőbetét a laptop alá
  • Ideális 11-15 hüvelykes készülékekhez
  • Alumínium szerkezet
  • Szilikon betétek a laptop karcolódásának megakadályozására
  • Összecsukható konstrukció
  • Teherbírás 5 kg
  • Méretek: 223 × 235 × 13 mm
  • Anyag: alumínium

Paraméterek

Rendeltetés

Max. támogatott laptop képátmérő 15 "

Tulajdonságok

Tulajdonságok Pozícionálhatóság
Anyag Fém
Szín Ezüst

Hűtés

Hűtés típusa Passzív

Méretek és tömeg

Szélesség 223 mm
Magasság 13 mm
Mélység 235 mm

Tulajdonságok

Terhelhetőség 5 kg
Anyag Alumínium
Kód:  AEY0751
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  APW-EGLS120S
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10