Oldal frissítése

AlzaErgo Riser Modus ER440 fekete

4,9 10 értékelés
Szuper ár
13 590 Ft

AlzaErgo Riser Modus ER440 fekete

Okos segítő minden irodába

Az AlzaErgo Riser Modus ER440 moduláris polcos állvány nagyszerű segítség az irodában. Rengeteg tárhelyet, intelligens rekeszt biztosít, és a kerekeknek (amelyből kettő rögzíthető) köszönhetően mindig készen áll a mozgatásra. A tökéletesen átgondolt moduláris rendszer lehetővé teszi az egyedi beállítását - az egyes polcok magassága változtatható, vagy akár egy teljes polc is eltávolítható.

AlzaErgo Riser Modus ER440


Intelligensen elrendezhető
hely


A két polc sok helyet és 10 kg / polc teherbírást kínál, ráadásul mindegyik oldalán van hely irodai kellékek és egyéb apróságok számára. Ezenkívül az elülső nyílás telefon vagy táblagép állványaként is használható.

AlzaErgo Riser Modus ER440

Összefüggő
minden részletében

Ezenkívül a felső polc alatt egy kihúzható fiók található, további tárolóhellyel a dokumentumok és egyéb dolgok számára. A kábelkezelő rendszer elegánsan elrejti az összes kábelt, ha nyomtatód vagy más eszközt tartasz az AlzaErgo Riser Modus ER440 állványon.
AlzaErgo Riser Modus ER440

AlzaErgo termékcsalád

Az AlzaErgo termékeket úgy terveztük, hogy azok megfeleljenek a legmagasabb színvonalnak, és segítenek abban, hogy egészségesebb és kényelmesebb munkavégzés pihentető is legyen. Az összes AlzaErgo termékkel garantálhatjuk az egyes termékek kiváló minőségét és a szokásosnál magasabb szintű szolgáltatásokat nyújtunk. Ezért a legtöbb termékünk hibája esetén azonnali cseréjét ajánljuk minden ágon.
AlzaErgo termékcsalád

A moduláris AlzaErgo Riser Modus rendszer

A moduláris AlzaErgo Riser Modus rendszer új lehetőségek széles tárházát nyitja meg. Nézz meg más változatokat is és állíts össze egy monitor alatti állványt, egy nagy iratszekrényt vagy egy kerekes szekrényt polcokból, fiókokból és állítható lábakból. Kombináld ezeket szabadon és alakítsd irodádat az ízlésednek megfelelően.

Részletes
leírások

  • A moduláris állványos tartó könnyen beállítható
  • 2 polc
  • Négy kerék, kettő rögzíthető
  • Oldaltároló hely irodai kellékek számára
  • Dokumentumfiók
  • Kábelszervezési rendszer
  • Az elülső rész telefon vagy tablet állványaként használható
  • Anyag: ABS
  • Méretek: 500 × 330 × 635 mm
  • Teherbírás 10 kg / polc


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Jellemzők

Anyag Műanyag
Maximális terhelhetőség 20 kg
Felszerelés Police
Tulajdonságok Elválasztókkal

Méret

Szélesség 50 cm
Magasság 37 cm
Mélység 33 cm
Kód:  AEY0763
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  APW-EGER440B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20