Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaErgo FR130 fekete

3,8 14 értékelés
Szuper ár
12 990 Ft

AlzaErgo FR130 fekete

Biztosíts maximális kényelmet lábaidnak

Ha hosszabb ideig dolgozol számítógépen, figyelnek kell az ülés közben az ergonómiára. Ezért ne feledkezz el a lábadról és szereld fel munkahelyed AlzaErgo FR130 hintáztatható és masszírozó lábtartóval. Nemcsak megfelelő kényelmet biztosít, hanem a vérkeringést is javítja.

AlzaErgo FR130


Két különböző
magasság


Ez a lábtartó kétoldalas, ennek köszönhetően mindkét oldalon más-más magasságot használhatsz - így biztosan mindenki számára megfelelő lesz.

AlzaErgo FR130

Stabil kialakítás

Mindkét oldala hullámokkal van ellátva, amelyeknek köszönhetően a tartó maximálisan támogatja a lábakat. A műanyag kialakítás hosszú élettartamot és alacsony súlyt garantál.
AlzaErgo FR130

AlzaErgo termékcsalád

Az AlzaErgo termékeket úgy terveztük, hogy azok megfeleljenek a legmagasabb színvonalnak, és segítenek abban, hogy egészségesebb és kényelmesebb munkavégzés pihentető is legyen. Az összes AlzaErgo termékkel garantálhatjuk az egyes termékek kiváló minőségét és a szokásosnál magasabb szintű szolgáltatásokat nyújtunk. Ezért a legtöbb termékünk hibája esetén azonnali cseréjét ajánljuk minden ágon.
AlzaErgo termékcsalád

Részletes
leírások

  • Hintáztatható lábtartó
  • Lengéstartomány: 0° - 40°
  • Javítja az ergonómiát hosszú ülések során
  • A lábak jobb véráramlásáról gondoskodik
  • Anyag: műanyag
  • Terhelhetőség: 10 kg
  • Méretek:   502 × 277 × 135 mm

Paraméterek

Tulajdonságok

Anyag Műanyag
Ergonómia Hintamozgás a lábakbeli jobb keringés érdekében

Méretek

Magasság 13,5 cm
Szélesség 50,2 cm
Mélység 27,7 cm

Típus

Kiegészítők típusa Lábalátét
Kód:  AEY0672
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  APW-EGFR130B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10