Oldal frissítése

AlzaErgo FC130 laminált tölgy/fehér

4,5 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez

AlzaErgo FC130 laminált tölgy/fehér

Biztosítja a hiányzó tárolóhelyet

Nincs elegendő tárolóhelyed az íróasztalon vagy az irodában? Ezt a hiányt könnyedén orvosolhatod a három fiókos AlzaErgo FC130 mobil tárolóval. A tároló a legtöbb íróasztal és pozicionálható asztal alatt elfér, emellett elhelyezheted szabadon is a helyiségben. Az AlzaErgo FC130 nagyszerű kiegészítője az AlzaErgo Table asztaloknak is.

AlzaErgo FC130


Remek minőségű
kialakítás
Az AlzaErgo FC130 fiókos tároló külseje laminált forgácslapból készült fa dizájnnal - így tökéletesen illik bármilyen belső térbe. A fiókok szerkezete acél, laminált tölgy/fehér porszórt bevonattal. A négy nejlon görgő elnyeli az ütéseket, kíméletes a padlóval és megkönnyíti a tároló mozgatását.

AlzaErgo FC130

Tárold a dokumentumaidat
biztonságosan

Az AlzaErgo FC130 tároló kellemes előnye a zármechanizmus,amely teljesen biztonságban tartja a bizalmas dokumentumokat, a készlet tartalmazza a két kulcsot. Az alsó fiókot kifejezetten a mappák tárolására alakították ki, ezért a nyitáskor és záráskor nagyobb stabilitást garantáló 5. kiegészítő görgővel készült.
AlzaErgo FC130

AlzaErgo termékcsalád


Az AlzaErgo termékeket úgy terveztük, hogy azok megfeleljenek a legmagasabb színvonalnak, és elősegítsék az egészségesebb és kényelmesebb munkavégzést és pihenést. Az összes AlzaErgo termékkel garantálhatjuk az egyes termékek kiváló minőségét, átlagon felüli szolgáltatásokat nyújtunk. Ezért a legtöbb termékünk hibája esetén azonnal kicseréljük azt egy újra minden üzletünkben.


Részletes
specifikációk

  • Három fiókos tároló az íróasztal alá
  • Porszórt acél fiókszerkezet
  • Laminált forgácslap külső fa mintázattal
  • Nejlon ütéscsillapító görgőkkel
  • Zárszerkezet két kulccsal
  • 5. kerék a nagyobb stabilitásért az alsó fiók nyitása és zárása közben
  • Méretek: 390 × 637 × 500 mm
  • Anyag: MDF és acél

Paraméterek

Anyag és megjelenés

Anyag MDF, Acél
Felületkezelés Matt

Méretek

Szélesség 39 cm
Magasság 63,7 cm
Mélység 50 cm

Felszerelés

Felszerelés Kerekekkel, Fiókokkal
Csatlakozóaljzatok száma 3

Funkciók

Funkciók Csukható
Kód:  AEY0600d
Termékszám:  APW-EGFC130W
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05