Oldal frissítése

AlzaErgo CM110 fekete

4,6 47 értékelés
Szuper ár
7 990 Ft

AlzaErgo CM110 fekete

A haszontalan kábeleknek esélye sincs

Ne hagyd, hogy a kábelek átvegyék az uralmat a munkahelyeden, rendezd el inkább szépen azokat. Az AlzaErgo CM110 kábelszervezővel ennél semmi sem egyszerűbb - a kábelek rendben lesznek, szinte láthatatlanok és védettek a sérülésektől. Az általunk tervezett szervező moduláris, így tetszés szerint meghosszabbíthatod vagy lerövidítheted, amihez szerszámokra sem lesz szükséged. Ez egy nagyszerű kiegészítő az AlzaErgo asztalunkhoz .

AlzaErgo CM110


Tökéletes
kábelszervező


Az AlzaErgo CM110 olyan, mint egy gerinc, az egyes részek csigolyákhoz hasonlítanak, amelyeknek belső része szintén négy csatornára van osztva, ami lehetővé teszi a kábelek egyértelmű felosztását.

AlzaErgo CM110

Minden részletre
gondoltunk

Ezenkívül a szervező egyik oldala fém talppal van felszerelve, amely biztosítja a stabilitást és azt, hogy a szervező nem csak valahol az asztal mögött fog lengeni. A felső részt csavarokkal rögzítheted az asztallaphoz.
AlzaErgo CM110

AlzaErgo termékcsalád

Az AlzaErgo termékeket úgy terveztük, hogy azok megfeleljenek a legmagasabb színvonalnak, és segítenek abban, hogy egészségesebb és kényelmesebb munkavégzés pihentető is legyen. Az összes AlzaErgo termékkel garantálhatjuk az egyes termékek kiváló minőségét és a szokásosnál magasabb szintű szolgáltatásokat nyújtunk. Ezért a legtöbb termékünk hibája esetén azonnali cseréjét ajánljuk minden ágon.
AlzaErgo termékcsalád

Részletes
leírások

  • Kábelszervező munkapadokhoz
  • Szerszámok nélkül teljesen felszerelehető és kibővíthető
  • A belső rész négy csatornára oszlik
  • Fémalap
  • Anyaga: ABS, acél
  • Méretek: 1 300 × 67 × 35 mm
  • Fekete szín

Paraméterek

Tulajdonságok

Szín Fekete

Jellemző

Típus Átvezető
Darabszám a csomagban 1 db

Konstrukció

Anyag Műanyag, Fém
Felfogatás módja Asztalhoz
Teljes hossz 130 cm
Kód:  AEY0650f
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  APW-EGCMS110B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20