Oldal frissítése

AlzaErgo Balance Board 100 fekete

3,7 4 értékelés
Szuper ár
32 590 Ft

AlzaErgo Balance Board 100 fekete

AlzaErgo

Kényelmesebbé teszi az álló munkát
és enyhíti a test fáradalmait

A hosszú ideig tartó kemény felületeken való állás indokolatlanul nagy terhelést jelenthet a szervezetnek, különösen a lábaknak, a bokáknak, a térdeknek, a csípőnek és a hátnak, ami nemcsak jelentős fájdalmat, hanem izom- és ízületi fáradtságot is okozhat. Ismét kínálunk megoldást, az AlzaErgo Balance Board 100 fáradásgátló egyensúlyozó félgömböt, amely növeli a kényelmet az állva végzett munka során, és megkönnyebbülést hoz a testnek.

AlzaErgo Balance Board 100
AlzaErgo Balance Board 100

Az AlzaErgo Balance Board 100 nem csak az irodában lehet nagyszerű választás

Ez a fáradásgátló félgömb lehetővé teszi, hogy egyik oldalról a másikra hintázzon, így nemcsak az ízületeket tehermentesíti, hanem javítja a test ergonómiáját és elősegíti az izmok vérkeringését - így megelőzi a lábak és az egész test fáradtságát és fájdalmát a hosszú ideig tartó állás során. Ezenkívül a hintamozgás hatására a test a legtöbb izmodat igénybe veszi, és megmozgatja a stabilizáló izmaidat is. Az AlzaErgo Balance Board 100 felső oldala kiváló minőségű gumírozott PU-habból készült, optimális egyensúlyt biztosítva a párnázottság és a lábtámasz között.

AlzaErgo Balance Board 100

Nagyon jó minőségű és praktikus kialakítás

A gumírozott PU-habos kialakítás páratlan szilárdságot, tartósságot és hosszú élettartamot biztosít még nagy igénybevétel esetén is. A PU-habnak köszönhetően az AlzaErgo Balance Board 100 maximális megkönnyebbülést és kényelmet biztosít a hosszú ideig tartó állás során. Használd ezt az ergonomikus egyensúlyozó félgömböt például az irodában, ipari üzemekben, üzletekben vagy egészségügyi intézményekben.

AlzaErgo Balance Board 100

Legyen az egyensúlyozó félgömb mindig kéznél

Az egyensúlyozó félgömb felső anyaga vízálló, így könnyen karbantartható - egyszerűen porszívózd le vagy töröld át nedves ruhával. Az alján egy PVC védőréteg található, amely nemcsak magát az egyensúlyozó félgömb anyagát (ragasztott nyárfa rétegelt lemez), hanem a padlót is védi a karcolásoktól. Értékelni fogod az AlzaErgo Balance Board 100 praktikus, könnyű hordozhatóságot biztosító nyílását is, így bárhová magaddal viheted, ahová csak szeretnéd.

AlzaErgo Balance Board 100

Az AlzaErgo Balance Board 100 részletes specifikációi

Ideális álló munkához

Gumírozott PU-habbal a megfelelő egyensúlyért a párnázottság és a lábtámasz között

Lehetővé teszi az oldalirányú hintázást

Enyhíti az ízületeket és elősegíti az izmok vérkeringését

Segít a stabilizáló izmok edzésében

Csúszásmentes felület felül, alul védőréteggel ellátott padlóburkolat

Az AlzaErgo Balance Board 100 méretei: 495 × 340 × 56 mm

Anyag: poliuretán és ragasztott rétegelt lemez

AlzaErgo termékcsalád

Az AlzaErgo termékeket úgy terveztük, hogy megfeleljenek a legmagasabb követelményeknek, hogy segítsenek egészségesebben és kényelmesebben dolgozni és pihenni. Minden AlzaErgo termék esetében garantálni tudjuk a kiváló minőséget.

AlzaErgo Balance Board 100

Paraméterek

Tulajdonságok

Anyag Műanyag
Ergonómia Hintamozgás a lábakbeli jobb keringés érdekében

Méretek

Magasság 49,5 cm
Szélesség 34 cm
Mélység 5,6 cm

Típus

Kiegészítők típusa Lábalátét
Kód:  AEY0693
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  APW-EGBB100B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20