Oldal frissítése

Alzacafé Mix 100% Arabica, szemes, 250g

4,6 348 értékelés
Szuper ár
4 190 Ft

Alzacafé Mix 100% Arabica, szemes, 250g

AlzaCafé

Kávékeverék a minőségi és ízletes kávé igazi szerelmeseinek

Kóstold meg az AlzaCafé Mix 100% Arabica kávékeveréket, amelynek babjai olyan távoli országokból származnak, mint Brazília, Nicaragua és Etiópia. A kávébabokat ezután Csehországban pörkölik közvetlenül "a közepén", amikor már érezhető a pörkölés íze, ugyanakkor a kávé megőrzi eredeti ízét. Ezt a kávébabot a csokoládé, a diófélék vagy a citrusfélék íze jellemzi, és mindazoknak örömet okoz, akik szeretik kényeztetni ízlelőbimbóikat, vagy akik időnként a hagyományos feketekávét ennek enyhébb változatával váltogatják. Ezenkívül speciálisan pörkölt és kevert, hogy a legmegfelelőbb legyen a tejjel vagy tejhabbal készült kávéitalokhoz. A Mix 100% Arabica kávét mindig frissen pörköljük az aktuális keresletnek megfelelően, így garantáljuk, hogy abszolút tökéletes állapotban jut el hozzád.

AlzaCafé Mix 100% Arabica kávé
AlzaCafé Mix 100% Arabica kávé

Eredete

Dél- és Közép-Amerika

AlzaCafé Mix 100% Arabica kávé

Intenzitás

3/5

AlzaCafé Mix 100% Arabica kávé

Pörkölés foka

City Roast (közepes)

AlzaCafé Mix 100% Arabica kávé

Ízprofil

csokoládé, diófélék és citrusfélék

AlzaCafé Mix 100% Arabica kávé

Közepes City Roast pörkölés

Ez a pörkölési mód közvetlenül a második repedés előtt ér véget, amikor a babok már teljesen egységes színűek és pörköltek. A City Roast általában valamivel sötétebb színű, mint a Light Roast, de megtartja a világosabb pörkölés néhány jellemzőjét, mint például a magasabb savtartalom és az enyhébb ízprofil. A City Roast pörkölésű kávé az édesség, a savasság és a testesség kiegyensúlyozott kombinációját nyújtja.

AlzaCafé Mix 100% Arabica kávé

Az AlzaCafé Mix 100% Arabica kifejezetten tejes kávéitalok készítéséhez pörkölt és kevert kávé

Az AlzaCafé AlzaCafé Mix 100% Arabica kávébab univerzális és alkalmas minden otthoni automata és karos és csepegtetős kávéfőzőhöz. Különösen tökéletes ízletes eszpresszó, csepegtetett kávé és más kedvenc kávéitalok készítéséhez tejjel vagy tejhabbal (latte macchiato cappuccino stb.). Ha az AlzaCafé kávét más módon (V60, chemex) készíted, ügyelj a megfelelő víz/kávé arányára (15:1) és a víz hőmérsékletére (93°C).

AlzaCafé Mix 100% Arabica kávé

Az AlzaCafé segítségével mindig lesz friss kávé a kezed ügyében

Az egyedi íz és aroma megőrzése érdekében kívánatos a kávét megfelelő csomagolásban tárolni. Ezért kávéinkat átlátszatlan, légmentesen záródó csomagolásban szállítjuk, egyirányú szivárgásmentes szeleppel. Ez lehetővé teszi a pörkölés után a kávéból felszabaduló gázok távozását. De levegőt nem enged be. Ennek a csomagolásnak köszönhetően az AlzaCafé Mix 100% Arabica kávé több hónapig friss marad. A kávét száraz és hűvös helyen tárold.

AlzaCafé Mix 100% Arabica kávé

Fedezd fel velünk a kávé világát

Célunk, hogy ne csak megfizethető kávét kínáljunk, amely kiegyensúlyozott ízével a hétköznapi felhasználók széles körének tetszik, hanem az igazi ínyenceknek szánt prémium kávékra is összpontosítsunk. Kínálatunkban megtalálod a Latin-Amerikából származó single origin kávékat - az AlzaCafé-nak köszönhetően megtalálod kedvenc kávéidat egyedi ízvilággal is. Élvezd a kiváló minőségű és frissen pörkölt kávé felejthetetlen élményeit minden nap!

AlzaCafé Mix 100% Arabica kávé

Az AlzaCafé Mix 100% Arabica kávébab részletes specifikációja, 250 g

100% Arabica keverék

Brazíliából, Nicaraguából és Etiópiából származik

Csehországban pörkölt

Kifejezetten pörkölt és kevert, hogy a legmegfelelőbb legyen tejjel vagy tejhabbal készült kávéitalokhoz

Elbűvölő csokoládé, diófélékkel és citrusfélékkel ízével

City Roast eljárás - közepes pörkölési fokozat

Alkalmas minden háztartási automata és karos kávéfőzőhöz vagy csepegtető kávéfőzőhöz

Átlátszatlan, légmentes csomagolásban, egyirányú szivárgásmentes szeleppel szállítjuk

Tömeg: 250 g

Az AlzaCafé elhozza a minőségi ízek örömét

Az AlzaCafé kávébabok mind a munkatársainkat, mind a vásárlók ezreit meggyőzték. Nemcsak boltjainkban, hanem otthonodban is élvezheted, amikor csak kedved tartja - az AlzaCafé kávé mindig elérhető és frissen pörkölt. A folyamatosan bővülő kínálatban több származási országból származó kávék időtálló, tökéletesen összehangolt keverékei, valamint a finom ízárnyalatok kedvelőinek szánt választék is megtalálható. Ugyanakkor mindent megteszünk annak érdekében, hogy termékeink előállítása ne legyen negatív hatással az ökológiára és a természetre, így kávéinkat fenntarthatóbbá tesszük.

Összetétel

Kávébab, 100% arabica

Paraméterek

Kávéforma

Kávé típusa Szemes
Elkészítés Espresso

Kávé típusa

Pörkölés mértéke Světlá
Kávé fajtája 100% Arabica
Származási hely Különböző eredetű babok
Pörkölés helye Cseh Köztársaság

Tulajdonságok

Aroma Csokoládé, Dió

Csomagolás

Csomagok száma 1

Tömeg

Csomag tömege 250 g
Kód:  ALZKA515
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595691028515

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05