Oldal frissítése

AlzaCafé Kenya Kamvara Embu, 250g

5 4 értékelés
Szuper ár
5 890 Ft

AlzaCafé Kenya Kamvara Embu, 250g

AlzaCafé

Kézzel szedett, válogatott kávé Kenyából

A kenyai kávék tipikus képviselője, az AlzaCafé Kenya Kamvara Embu válogatott kávé különösen friss, citrusos ízvilágával ejt rabul, amely a kávé hűlésével még jobban kijön. A citrom, a méz és a karamell megkülönböztető jegyei nagyszerű kombinációt alkotnak, amely különösen alkalmas filteres kávéhoz vagy frissítő cold brewhoz. Jegeskávé készítésére is alkalmas. Az AlzaCafé Kenya Kamvara Embu kávét kis tételekben pörköljük közepes minőségűre Csehországban, az aktuális kereslet alapján, így garantáljuk, hogy abszolút tökéletes állapotban jut el hozzád.

Kávé AlzaCafé Kenya Kamvara Embu, 250g
Kávé AlzaCafé Kenya Kamvara Embu, 250g

Eredete

Embu, Kelet-Kenya

Kávé AlzaCafé Kenya Kamvara Embu, 250g

Fajta

Ruiru, Sl28, SL34

Kávé AlzaCafé Kenya Kamvara Embu, 250g

Pörkölés foka

közepes

Kávé AlzaCafé Kenya Kamvara Embu, 250g

Ízjegyek

méz, citrom, karamell és fekete tea

Kávé AlzaCafé Kenya Kamvara Embu, 250g

Az AlzaCafé Kenya Kamvara Embut magas minőség, gondos előkészítés és kiváló íz jellemzi

Az AlzaCafé Kamvara Embu a Kamvara Estate farmról származik, amely 1650-1750 méteres tengerszint feletti magasságban fekszik, és kiváló feltételeket biztosít a minőségi kávé termesztéséhez. A kávét kézzel szüretelik, amely lehetővé teszi az egyes kávécseresznyék érettségének és minőségének jobb ellenőrzését. A cseresznyét ezután tárcsás darálóval hámozzák meg, majd a kávét 16-24 órán keresztül szárazon erjesztik. Mosás után további 24 órán át vízben áztatják. A nedves pergament 2-3 hétig szárítják magaságyásokon.

Kávé AlzaCafé Kenya Kamvara Embu, 250g

Hogyan készítsünk helyesen egy frissítő Cold Brew-t?

Cold brew főzéséhez javasoljuk, hogy 1 liter szűrt vízhez 60-80 g durvára őrölt AlzaCafé Kenya Kamvara Embut használj, majd hagyd legalább 20 órán át a hűtőben állni. Az idő letelte után szűrd le a kávét például french press vagy finom szita segítségével. A hideg főzésnek köszönhetően a kávé íze édesebb és savtartalma alacsonyabb, mint a forró vízzel főzött kávéé.

Kávé AlzaCafé Kenya Kamvara Embu, 250g

Az AlzaCafé segítségével mindig lesz friss kávé a kezed ügyében

Az egyedi íz és aroma megőrzése érdekében kívánatos a kávét megfelelő csomagolásban tárolni. Ezért kávéinkat átlátszatlan, légmentesen záródó csomagolásban szállítjuk, egyirányú szivárgásmentes szeleppel. Mindez lehetővé teszi, hogy a pörkölés után a kávéból felszabaduló gázok távozzanak, miközben levegőt nem enged be. Ennek a csomagolásnak köszönhetően az AlzaCafé kávé több hónapig friss marad. A kávét száraz és hűvös helyen tárold.

Kávé AlzaCafé Kenya Kamvara Embu, 250g

Fedezd fel velünk a kávé világát

Célunk, hogy ne csak csúcsminőségű, Dél-Amerikából vagy Afrikából származó kávét kínáljunk, amelyet a legigényesebb kávérajongók is értékelni fognak, hanem megfizethető, kiegyensúlyozott ízű kávét a hétköznapi felhasználók széles köre számára. Kínálatunkban Latin-Amerikából származó, egyfajta eredetű kávékat is találsz, így az AlzaCafénak köszönhetően biztosan megtalálod kedvenc, egyedi ízvilágú kávédat. Élvezd a kiváló minőségű és frissen pörkölt kávé felejthetetlen élményeit minden nap!

Kávé AlzaCafé Kenya Kamvara Embu, 250g

Az AlzaCafé Kenya Kamvara Embu válogatott szemes kávé részletes specifikációja, 250 g

100% Arabica

A kávé a kenyai Kamvara Estate Farmról származik

Fajta: Ruiru, Sl28, SL34

Ízjegyek: méz, citrom, karamell és fekete tea

Kézzel szedett és akár 24 órán át szárított gyümölcsök a frissítő gyümölcsös ízjegyekért

Kis tételekben pörkölik a Cseh Köztársaságban

A klasszikus filteres kávé mellett olyan jeges változatokhoz is alkalmas, mint a cold brew vagy a cold drip

Átlátszatlan, légmentes csomagolásban, egyirányú szivárgásmentes szeleppel szállítjuk

SCA pontszám: 87 pont

Feldolgozási módszer: Washed

Csomag tömege: 250 g

Az AlzaCafé a minőségi ízek örömét hozza el számodra

Az AlzaCafé kávébabok mind a munkatársainkat, mind a vásárlók ezreit meggyőzték. Nemcsak kirendeltségeinken, hanem otthonodban is élvezheted amikor csak kedved tartja - az AlzaCafé kávé mindig elérhető és frissen pörkölt. A folyamatosan bővülő kínálatban több országból származó kávék időtálló, tökéletesen összehangolt keverékei találhatók meg, valamint a finom ízárnyalatok kedvelőinek szánt választék is. Ugyanakkor mindent megteszünk annak érdekében, hogy termékeink előállítása ne legyen negatív hatással az ökológiára és a természetre, így kávéinkat fenntarthatóbbá tesszük.

Összetétel

100% Arabica

Paraméterek

Kávéforma

Kávé típusa Szemes
Elkészítés Filteres kávéhoz

Kávé típusa

Pörkölés mértéke Közepes
Kávé fajtája 100% Arabica
Származási hely Kenya
Pörkölés helye Cseh Köztársaság
Feldolgozási módszer Vizes / Washed

Csomagolás

Csomagok száma 1

Tömeg

Csomag tömege 250 g

Különleges kávé

Ízprofil Gyümölcsös, Édes, Citrusos
100% Arabica '>
Kód:  AC_SB_25B02
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AC-SB-25B02
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15