Oldal frissítése

AlzaCafé Honduras, szemes, 250g

4,6 348 értékelés
Szuper ár
4 190 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 4 190 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2-3 db 3 820 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 4 vagy több db 3 640 Ft/db

AlzaCafé Honduras, szemes, 250g

AlzaCafé

AlzaCafé Honduras - magashegyi 100% Arabica

Kóstold meg az AlzaCafé Honduras nyugat-hondurasi kávébabjait, pontosabban a Copán Maya romok közelében található Copán "Department of Copan" nevű területről. A kávébabokat ezután Csehországban pörkölik közvetlenül "a közepén", amikor már érezhető a pörkölés íze, ugyanakkor a kávé megőrzi eredeti ízét. Élvezd a teljesen intenzív cseresznye ízét, diófélékkel és kakaóval kiegészítve. Az AlzaCafé Honduras kávét mindig frissen pörköljük az aktuális kereslet alapján, így garantáljuk, hogy abszolút tökéletes állapotban jut el hozzád.

AlzaCafé Honduras kávé, 250g

AlzaCafé Honduras kávé, 250g

Eredete

Honduras - SHG Occidente

AlzaCafé Honduras kávé, 250g

Intenzitás

3/5

AlzaCafé Honduras kávé, 250g

Pörkölés foka

City Roast (közepes)

AlzaCafé Honduras kávé, 250g

Ízprofil

cseresznye, dió és kakaó

AlzaCafé Honduras kávé, 250g

Közepes City Roast pörkölés

Ez a pörkölési mód közvetlenül a második repedés előtt ér véget, amikor a babok már teljesen egységes színűek és pörköltek. A City Roast általában valamivel sötétebb színű, mint a Light Roast, de megtartja a világosabb pörkölés néhány jellemzőjét, mint például a magasabb savtartalom és az enyhébb ízprofil. A City Roast pörkölésű kávé az édesség, a savasság és a testesség kiegyensúlyozott kombinációját nyújtja.

AlzaCafé Honduras kávé, 250g

Egy kávé, amely az ízével nyűgöz le

Az AlzaCafé Honduras különösen azoknak fog örömet okozni, akik intenzív ízű kávét keresnek. Ez a 100% Arabica kávé alkalmas minden otthoni automata és karos kávéfőzőhöz, French Press vagy csepegtetős kávéfőzőhöz, és különösen kiváló választás ízletes eszpresszó és csepegtetett kávé készítésére. Ha az AlzaCafé Colombia kávét más módszerrel készíted (V60, chemex), ügyelj arra, hogy a megfelelő víz/kávé-arányt használd (15:1), a víz hőmérséklete pedig 93 °C legyen.

AlzaCafé Honduras kávé, 250g

A kávéfa gyümölcsét kizárólag kézzel szedik

A kávéültetvények ezen a területen 1 100-1 700 m tengerszint feletti magasságban találhatók. Hondurasra a nagyon meleg és nedves trópusi éghajlat jellemző, bőséges csapadékkal és 22 °C körüli átlaghőmérséklettel. A kávéfa gyümölcsét kizárólag kézzel szedik, majd hagyományos, generációról generációra szálló feldolgozási módszereknek vetik alá. Az AlzaCafé Honduras betakarítása és feldolgozása mindig a természetvédelem szem előtt tartásával történik. A termelők nem használnak iparilag előállított műtrágyát vagy kártevőirtó permetezőszert. A bogyókat először megmossák, majd 12 órán át erjedni hagyják. Ez a lépés nagyon fontos, mivel az erjesztési folyamat során a növényi nyálka eltávolításra kerül a gyümölcsből. A gyümölcsöket 7 napig közvetlen napfényben hagyják száradni. Ezután a folyamat utolsó szakasza a válogatás és a zsákolás.

AlzaCafé Honduras kávé, 250g

Az AlzaCafé segítségével mindig lesz friss kávé a kezed ügyében

Az egyedi íz és aroma megőrzése érdekében kívánatos a kávét megfelelő csomagolásban tárolni. Ezért kávéinkat átlátszatlan, légmentesen záródó csomagolásban szállítjuk, egyirányú szivárgásmentes szeleppel. Ez lehetővé teszi a pörkölés után a kávéból felszabaduló gázok távozását. De levegőt nem enged be. Ennek a csomagolásnak köszönhetően az AlzaCafé Honduras kávé több hónapig friss marad. A kávét száraz és hűvös helyen tárold.

AlzaCafé Honduras kávé, 250g

Fedezd fel velünk a kávé világát

Célunk, hogy ne csak megfizethető kávét kínáljunk, amely kiegyensúlyozott ízével a hétköznapi felhasználók széles körének tetszik, hanem az igazi ínyenceknek szánt prémium kávékra is összpontosítsunk. Kínálatunkban nemcsak Hondurasból, hanem egész Latin-Amerikából származó egyfajta eredetű kávét vár - az AlzaCafé-nak köszönhetően te is megtalálhatod kedvenc kávédat egyedi ízvilággal. Élvezd a kiváló minőségű és frissen pörkölt kávé felejthetetlen élményeit minden nap!

AlzaCafé Honduras kávé, 250g

Az AlzaCafé Honduras kávébab részletes specifikációja, 250 g

100% Arabica

Származási hely: Honduras - SHG Occidente

Csehországban pörkölt

Az SHG (Strictly High Grown) magasabb tengerszint feletti magasságot és alacsonyabb hőmérsékletet jelez

City Roast eljárás - közepes pörkölési fokozat

Intenzív cseresznye a diófélék és a kakaó ízével

Alkalmas minden otthoni automata és karos kávéfőzőhöz, csepegtetős kávéfőzőhöz vagy french press-hez

Átlátszatlan, légmentes csomagolásban, egyirányú szivárgásmentes szeleppel szállítjuk

Tengerszint feletti magasság: 1 100-1 700 mtengerszint felett

Tömeg: 250 g

Az AlzaCafé elhozza a minőségi ízek örömét

Az AlzaCafé kávébabok mind a munkatársainkat, mind a vásárlók ezreit meggyőzték. Nemcsak boltjainkban, hanem otthonodban is élvezheted, amikor csak kedved tartja - az AlzaCafé kávé mindig elérhető és frissen pörkölt. A folyamatosan bővülő kínálatban több származási országból származó kávék időtálló, tökéletesen összehangolt keverékei, valamint a finom ízárnyalatok kedvelőinek szánt választék is megtalálható. Ugyanakkor mindent megteszünk annak érdekében, hogy termékeink előállítása ne legyen negatív hatással az ökológiára és a természetre, így kávéinkat fenntarthatóbbá tesszük.

Összetétel

Kávébab, 100% arabica

Paraméterek

Kávéforma

Kávé típusa Szemes
Elkészítés Espresso, Filteres kávéhoz

Kávé típusa

Pörkölés mértéke Közepes
Kávé fajtája 100% Arabica
Származási hely Honduras
Pörkölés helye Cseh Köztársaság
Feldolgozási módszer Száraz / Natural

Tulajdonságok

Aroma Kakaó, Dió

Csomagolás

Csomagok száma 1

Tömeg

Csomag tömege 250 g
Kód:  ALZKA423
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595691028423

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20