Oldal frissítése

AlzaCafé Cost Rica Santa Rosa, 250g

5 1 értékelés
Szuper ár
4 980 Ft

AlzaCafé Cost Rica Santa Rosa, 250g

AlzaCafé

Válogatott kávé magasabb édességgel és savassággal

Kóstold meg az AlzaCafé Costa Rica Santa Rosa kávéját a Costa Rica-i Santa Rosa 1800 feldolgozó üzemből, amely Efraín Naranjo családjának tulajdonában van, és több mint 30 éve termeszt kávét. Ez a microlot, azaz egyértelmű eredetű kávé a catuaí bokrokról származik, és a honey módszerrel dolgozzák fel, aminek köszönhetően a babok nagyobb sűrűsége az erdei gyümölcsök, a karamell és különösen a mogyoróvaj édes jegyeivel jelenik meg az ízben. A kávé különösen alkalmas filteres kávéhoz, azonban alternatív kávéfőzési módszerekhez is alkalmas, mint például Aeropress, French press, V60, Chemex és mások. A Costa Rica Santa Rosa-t kis tételekben pörkölik közepes minőségűre a Csehországban, az aktuális kereslet alapján, így garantáljuk, hogy abszolút tökéletes állapotban érkezik hozzád.

AlzaCafé Cost Rica Santa Rosa, 250g
AlzaCafé Cost Rica Santa Rosa, 250g

Eredete

Costa Rica, Tarrazu régió, Santa Rosa farm

AlzaCafé Cost Rica Santa Rosa, 250g

Fajta

catuaí

AlzaCafé Cost Rica Santa Rosa, 250g

Pörkölés foka

közepes

AlzaCafé Cost Rica Santa Rosa, 250g

Ízjegyek

erdei gyümölcsök, karamell és mogyoróvaj

AlzaCafé Cost Rica Santa Rosa, 250g

Kiváló minőségű feldolgozás a red honey módszerrel

Az AlzaCafé Costa Rica Santa Rosa kávét a catuaí cseresznyéből készült red honey módszerrel dolgozták fel. Ez a feldolgozási módszer a szemek héjának eltávolítását jelenti, és a gyümölcshús nagyobb részét hagyja meg. Az afrikai ágyakon történő szárítás során a gyümölcshús kiszárad és ragacsos réteget képez, ami gyakori forgatást igényel, ugyanakkor édesebb és teltebb ízt és magasabb savtartalmat eredményez. A red honey eljárás abban különbözik a hagyományos honey eljárástól, hogy a kávét hosszabb ideig árnyékban hagyják, ami lelassítja a szárítási folyamatot és több nedvességnek teszi ki a kávébabokat.

AlzaCafé Cost Rica Santa Rosa, 250g

Ajánlott elkészítési eljárás V60

A filteres kávéhoz 20 g kávé és 300 ml víz arányát javasoljuk. Az AlzaCafé Costa Rica Santa Rosa kávét őröld közepes durvaságúra, és töltsd az előkészített filterbe. Ezután önts egy kis mennyiségű (kb. 50 ml), kb. 93 fokos vizet a kávé áztatásához. 30 másodperc elteltével lassan, körkörös mozdulatokkal adagold a maradék vizet. A teljes extrakciós idő körülbelül 3 percet vesz igénybe. Ha a kávé túl lassan vagy gyorsan folyik, módosítsd az őrlés durvaságát.

AlzaCafé Cost Rica Santa Rosa, 250g

Az AlzaCafé segítségével mindig lesz friss kávé a kezed ügyében

Az egyedi íz és aroma megőrzése érdekében kívánatos a kávét megfelelő csomagolásban tárolni. Ezért kávéinkat átlátszatlan, légmentesen záródó csomagolásban szállítjuk, egyirányú szivárgásmentes szeleppel. Ez lehetővé teszi a pörkölés után a kávéból felszabaduló gázok távozását. miközben levegőt nem enged be. Ennek a csomagolásnak köszönhetően az AlzaCafé kávé több hónapig friss marad. A kávét száraz és hűvös helyen tárold.

AlzaCafé Cost Rica Santa Rosa, 250g

Fedezd fel velünk a kávé világát

Célunk, hogy ne csak csúcsminőségű, Dél-Amerikából vagy Afrikából származó kávét kínáljunk, amelyet a legigényesebb kávérajongók is értékelni fognak, hanem megfizethető, kiegyensúlyozott ízű kávét a hétköznapi felhasználók széles köre számára is. Kínálatunkban Latin-Amerikából származó, egyfajta eredetű kávékat is találsz, így az AlzaCafénak köszönhetően biztosan megtalálod kedvenc, egyedi ízvilágú kávédat. Élvezd a kiváló minőségű és frissen pörkölt kávé felejthetetlen élményeit minden nap!

AlzaCafé Cost Rica Santa Rosa, 250g

Az AlzaCafé Costa Rica Santa Rosa, 250 g válogatott szemes kávé részletes specifikációja

100% Arabica

A kávé a Costa Rica-i Santa Rosa farmról származik, Tarrazu régióból

Fajta: catuaí

Ízjegyek: erdei gyümölcsök, karamell és mogyoróvaj

A kávé lenyűgözően édes és savas ízvilággal rendelkezik

Kis tételekben pörkölik Csehországban

A klasszikus filter mellett az előkészítés alternatív módszerei is megfelelőek

Átlátszatlan, légmentes csomagolásban, egyirányú szivárgásmentes szeleppel szállítjuk

SCA pontszám: 86 pont

Feldolgozási módszer: red honey

Csomag tömege: 250 g

Az AlzaCafé a minőségi ízek örömét hozza el számodra

Az AlzaCafé kávébabok mind a munkatársainkat, mind a vásárlók ezreit meggyőzték. Nemcsak kirendeltségeinken, hanem otthonodban is élvezheted amikor csak kedved tartja - az AlzaCafé kávé mindig elérhető és frissen pörkölt. A folyamatosan bővülő kínálatban több országból származó kávék időtálló, tökéletesen összehangolt keverékei találhatók meg, valamint a finom ízárnyalatok kedvelőinek szánt választék is. Ugyanakkor mindent megteszünk annak érdekében, hogy termékeink előállítása ne legyen negatív hatással az ökológiára és a természetre, így kávéinkat fenntarthatóbbá tesszük.

Összetétel

100% Arabica

Paraméterek

Kávéforma

Kávé típusa Válogatás
Elkészítés Filteres kávéhoz

Kávé típusa

Pörkölés mértéke Közepes
Kávé fajtája 100% Arabica
Származási hely Costa Rica
Pörkölés helye Cseh Köztársaság
Feldolgozási módszer Honey

Tulajdonságok

Aroma Hozzáadott aromaanyagok nélkül

Tömeg

Csomag tömege 250 g

Különleges kávé

Ízprofil Gyümölcsös
Kód:  AC_SB_25B03
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AC-SB-25B03
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20