Oldal frissítése

Alza TopOffice Mini i5 Optane

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Alza TopOffice Mini i5 Optane

Elkészítettük számodra a lehető legkisebb számítógépet a saját műhelyünkből. Az Alza TopOffice Mini teljesíti az irodai számítógép minden igényét, miközben szinte semmi helyet nem foglal, és ideális esetben elég csupán a monitorod hátsó oldalára felerősíteni. A kompakt és tetszetős ház méretei: 115 x 111 mm.

Az Alza TopOffice Mini i5 mini számítógép főbb jellemzői:

  • Teljesen miniatűr méretek
  • Nagyteljesítményű, de közben energiatakarékos Intel Core i5 Kaby Lake processzor
  • Intelligens Intel Optane cache
  • Beépített WiFi 802.11ac és Bluetooth 4.2 modul
  • Grafikai kimenetek: mini displayPort és mini HDMI
  • Választhatsz a Windows 10 Home és a Windows 10 Pro közül

A kis házban hatalmas teljesítmény rejtőzik

Az Intel NUC (The Next Unit Of Computing) platform ezen számítógép esetében a Kaby Lake architektúrájú Intel Core i5 7260U processzoron alapszik. A 2,2 GHz-es alapfrekvenciája a TurboBoost technológiának hála képes az akár 3,4 GHz-es maximális frekvencia elérésére, amellyel lehetővé teszi a zökkenőmentes multitaskingot és számos alkalmazás egyidejű kényelmes futtatását. A filmek lejátszása, a fotók böngészése vagy akár az egyszerű irodai tevékenység mind-mind problémamentes lesz.

Az Intel Optane felgyorsítja a számítógépes munkát

Az Intel Optane technológia egy igazi újdonság, amely úgy viselkedik, mint egy cache tárhely. A nagykapacitású merevlemezzel együtt érezhetően felgyorsítja a számítógép és mindenféle alkalmazás futtatását. A tesztek egész sorában csupán néhány százalékkal maradt el az SSD-k mögött.

Kód:  NADALZM3A

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05