Oldal frissítése

Alza TopOffice i7 HDD

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Alza TopOffice i7 HDD

A nagy teljesítményű irodai PC alapja egy jól megtervezett hardver összeállítás. Az idő múlása miatt a technológiának is fejlődnie kell, és nagy előrelépéseket kell tennie. Az Alza TopOffice éppen ezért SSD-vel van felszerelve, amely nagy kapacitású, és tökéletesen megfelel az irodai munka igényeinek. A hihetetlenül gyors teljesítménynek köszönhetően a különböző programok, pl. a Microsoft Office programjai rendkívül gyorsan indulnak, és működnek. Ez a számítógép bármelyik irodát képes felgyorsítani, és hatékonyabbá tenni a munka terén.


kiterjesztett garancia

Kiterjesztett garancia

Az összes termék esetében két éves garancia van érvényben, de az Alza számítógépei +1 év garanciát élveznek, így a teljes garancia 3 évig tart. Ez a garancia vállalatok és kis cégek számára is elérhető.


Hihetetlen teljesítmény

A számítógép agya egy rendkívül fontos komponens, éppen ezért a rendkívül erős Intel Core i7 processzor került a PC-be, amely a Kabely Lake termékcsalád tagja. Az Intel Core i7-7700 3.6GHz-n működik, de a Turbo Boost technológiának köszönhetően a processzor képes 4,2GHz-n is működni. Az Intel most először, támogatni kezdte a DDR4-es memóriákat. A processzor integrált videókártyája egy erőteljes Intel HD Graphics 530, amely támogatja a DirectX 12 és OpenGL 4.4 technológiát. Ez a processzor tökéletes választás, ha a legfőbb szempont a hatékonyság, és a csúcsteljesítmény, valamint a gyors multitasking.

Alza TopOffice

Alza TopOffice 2010

DDR4 Memóriamodul

A DDR4 a legújabb típusú memóriamódul a piacon, amely erőteljesebb az elődjéhez képest, amely a DDR3. A DDR4 memóriamodulok azonban nem csak erőteljesebbek, hanem kevésbé energiaigényesek is, amelynek köszönhetően kisebb a túlmelegedés esélye, és ezáltal megnő az élettartamuk, és a megbízhatóságuk.


Modern berendezések

A zökkenőmentes adatmentés érdekében ajánlott egy külső USB 3.0 meghajtó használata. A Fractal Design által gyártott elegáns, fekete színű gépház hátulján található 2x USB 3.0, 4x USB 2.0 port, illetve a standard monitor portok (VGA, HDMI). A létfontosságú programok telepítésének érdekében a gép tartalmaz egy DVD olvasót is, amely használatával emellett egyszerűen lehet biztonsági mentéseket is létrehozni.

Alza TopOffice 2010
Kód:  NADALZT6

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15