Oldal frissítése

Alza TopOffice 4040

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Alza TopOffice 4040

A nagy teljesítményű irodai PC alapja egy jól megtervezett hardver összeállítás. Az idő múlása miatt a technológiának is fejlődnie kell, és nagy előrelépéseket kell tennie. Az Alza TopOffice éppen ezért SSD-vel van felszerelve, amely nagy kapacitású, és tökéletesen megfelel az irodai munka igényeinek. A hihetetlenül gyors teljesítménynek köszönhetően a különböző programok, pl. a Microsoft Office programjai rendkívül gyorsan indulnak, és működnek. Ez a számítógép bármelyik irodát képes felgyorsítani, és hatékonyabbá tenni a munka terén.


 

Kiterjesztett garancia

Az összes termék esetében két éves garancia van érvényben, de az Alza számítógépei +1 év garanciát élveznek, így a teljes garancia 3 évig tart. Ez a garancia vállalatok és kis cégek számára is elérhető.


Hihetetlen teljesítmény

A számítógép agya egy rendkívül fontos komponens, éppen ezért a rendkívül erős Intel Core i7 processzor került a PC-be, amely a Kaby Lake termékcsalád tagja. Az Intel Core i7-7700 3.6GHz-n működik, de a Turbo Boost technológiának köszönhetően a processzor képes 4,2GHz-n is működni. Az Intel most először, támogatni kezdte a DDR4-es memóriákat. A processzor integrált videókártyája egy erőteljes Intel HD Graphics 530, amely támogatja a DirectX 12 és OpenGL 4.4 technológiát. Ez a processzor tökéletes választás, ha a legfőbb szempont a hatékonyság, és a csúcsteljesítmény, valamint a gyors multitasking.

Alza TopOffice
 

DDR4
 

DDR4 Memóriamodul

A DDR4 a legújabb típusú memóriamódul a piacon, amely erőteljesebb az elődjéhez képest, amely a DDR3. A DDR4 memóriamodulok azonban nem csak erőteljesebbek, hanem kevésbé energiaigényesek is, amelynek köszönhetően kisebb a túlmelegedés esélye, és ezáltal megnő az élettartamuk, és a megbízhatóságuk.


Modern berendezések

A zökkenőmentes adatmentés érdekében ajánlott egy külső USB 3.0 meghajtó használata. A Fractal Design által gyártott elegáns, fekete színű gépház hátulján található 2x USB 3.0, 4x USB 2.0 port, illetve a standard monitor portok (VGA, HDMI). A létfontosságú programok telepítésének érdekében a gép tartalmaz egy DVD olvasót is, amely használatával emellett egyszerűen lehet biztonsági mentéseket is létrehozni.

Alza TopOffice
 

Windows 10
 

Windows 10 operációs rendszer

A számítógépre gyárilag telepítve van a Windows 10, operációs rendszer, így a bekapcsoló gombot megnyomva már hozzá is kezdhetsz a munkához.

 

Paraméterek

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Pro

Típus

A gép típusa Irodai PC

Processzor

Processzor sorozat Intel Core i7
Processzor modell Intel Core i7 7700 Kaby Lake
Processzor frekvencia 3,6 GHz (3 600 MHz)
Processzormagok száma 4 ×
Core boost frekvencia 4,2 GHz (4 200 MHz)
Max TDP 65 W
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, HyperThreading, Virtualizáció támogatása

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell HD Graphics 630

Alaplap

Foglalat Intel 1151
További kártyafoglalatok PCI Express x1

Merevlemez

Kapacita úložiště (celková) 480 GB (0,48 TB)
Tárhely típusa SSD

Felszerelés

Alap felszerelés Optikai meghajtó, Wi-Fi
WiFi típus 802.11 b/g/n

Szín és dizájn

Szín Fekete
Ház mérete Mini Tower

Tápegység

Tápegység 400 W

Rendszermemória

RAM memória mérete 32 GB
Memória frekvencia 2 133 MHz
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 2 db
Beépített slotok száma 2 db

Kimenetek

USB 2.0 5 ×
Grafika VGA D-SUB, HDMI
Egyéb LAN, Mikrofon input, Fejhallgató/hangszóró kimenet

Szekrény

Szélesség 175 mm
Magasság 358 mm
Mélység 410 mm
Tömeg 3,8 kg
Kód:  ALZTS12za
Termékszám:  AZSTO4046

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15