Oldal frissítése

Alza TopOffice 4010

Kiegészítők a termékhez

Alza TopOffice 4010

Ez a számítógép kiváló irodai teljesítményt nyújt. Idővel még egy látszólag szerény környezet is megérdemel egy nagy előrelépést. Az Alza TopOffice egy modern SSD meghajtót kínál elegendő tárhellyel és sebességgel, amely biztosítja a tökéletes munkát. A gyakorlatilag azonnali válaszidő lehetővé teszi a klasszikus alkalmazások, mint például a Microsoft Office programcsalád jelentősen gyorsabb futtatását. A számítógép sebességének és zavartalan működésének köszönhetően minden irodai környezetben hatékonyan fog teljesíteni.


3 év garancia

Meghosszabbított garancia

Minden termékre 2 év garanciát biztosítunk, azonban bízva a minőségi Alza összeállításban, további egy év garanciát, összesen 3 év garanciát biztosítunk erre a számítógépre. Ez a garancia vállalkozóknak és vállalatoknak is biztosított.


Végső teljesítmény

A fontos műveletek kiszámításához az Intel Core i7 Skylake processzor családra esett a választás. Az Intel Core i7 3.4GHz frekvencián üzemel. Amennyiben szükséges, a Turbo Boost technológia akár 4GHz-re is növelheti ezt a számot. Az Intel először támogatja ebben a szériában a DDR4 memóriát, nagy áteresztőképességet és az Intel HD Graphics 530 integrált videokártya támogatja a DirectX 12 és az OpenGL 4.4 verziót. Ez a processzor kiváló választás lesz a high-end irodai számítógépekhez, amelyektől elvárt a gyors működés és multitasking.

Alza TopOffice

Alza TopOffice 2010

Az igazi igásló

A korszerű DDR4 memória nagyon teljesítményt nyújt, mint DDR3 elődje. A DDR4 generáció energiahatékonyabb, mint elődje, így megbízhatóbb és kisebb lehetőség van a túlmelegedésre.


Modern eszközök

A zökkenőmentes biztonsági mentésekhez ideális választás egy külső USB 3.0 meghajtó. A Fractal Design által gyártott fekete ház elején található portok kiválóan alkalmasak erre. Emellett egy másik pár USB 3.0, négy USB 2.0 portot és monitor csatlakozóportokat (VGA, HDMI) találsz hátul. Az alap programok telepítéséhez és az adatok könnyű mentéséhez egy még mindig népszerű DVD meghajtó áll a rendelkezésedre.

Alza TopOffice 2010

Operációs rendszer nélkül

A számítógéphez alapvetően nincs operációs rendszer, így teljes mértékben a felhasználó dönt az operációs rendszerről. Az ideális választás egy modern üzleti környezetbe a korszerű Windows 10 rendszer, de biztosan jót választasz majd a széles választékunkból.

Paraméterek

Operációs rendszer

Operációs rendszer operációs rendszer nélkül

Típus

A gép típusa Irodai PC

Processzor

Processzor sorozat Intel Core i7
Processzor modell Intel Core i7 6700 Skylake
Processzor frekvencia 3,4 GHz (3 400 MHz)
Processzormagok száma 4 ×
Core boost frekvencia 4 GHz (4 000 MHz)
Max TDP 65 W
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, HyperThreading, Virtualizáció támogatása

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell HD Graphics 530

Alaplap

Foglalat Intel 1151
További kártyafoglalatok PCI Express x1

Merevlemez

Kapacita úložiště (celková) 1 000 GB (1 TB)
Tárhely típusa SSD

Felszerelés

Alap felszerelés Optikai meghajtó, Wi-Fi
WiFi típus 802.11 b/g/n

Szín és dizájn

Szín Fekete
Ház mérete Mini Tower

Tápegység

Tápegység 400 W

Rendszermemória

RAM memória mérete 16 GB
Memória frekvencia 2 133 MHz
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 2 db
Beépített slotok száma 2 db

Kimenetek

USB 2.0 5 ×
Grafika VGA D-SUB, DVI, HDMI
Egyéb LAN, Mikrofon input, Fejhallgató/hangszóró kimenet

Szekrény

Szélesség 175 mm
Magasság 358 mm
Mélység 410 mm
Tömeg 3,8 kg
Kód:  ALZTS12g
Termékszám:  AZSTO4017

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15