Oldal frissítése

Alza TopOffice 3010

3,0 2 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Alza TopOffice 3010

Ez a remek kivitelezéssel rendelkező asztali számítógép megfelelő teljesítményt nyújt munkahelyén. A digitális korba lépve már elengedhetetlen a legtöbb munkahelyen a számítógép használata. Az Alza TopOffice számítógépei modern SSD merevlemezzel rendelkeznek, amely megfelelő tárhelyet és az adatok gyors elérését teszi lehetővé. Az azonnali válaszadás következtében lényegesen gyorsabban indíthatja el programjait, beleértve a Microsoft Office programcsaládot is. Ez az asztali számítógép felpörgetheti és zökkenőmentesebbé teheti irodai munkafolyamatait.


 

Kiterjesztett garancia

A kötelező két éves garancia mellé + 1 év garanciát biztosítunk. Vállalkozásoknak és egyéni üzletembereknek egyaránt elérhető ez az ajánlat.


Kimagasló teljesítmény

Az alapvető számításokat a remek teljesítményű Intel Core i5 Kabylake processzor végzi. Az alap Intel Core i5-7400 3,0 GHz-es teljesítménnyel rendelkezik, amelyet Turbo Boost beállítás mellett akár 3,5 GHz-re is felvihetünk. Említésre méltó még a DDR4 memória szabvány, a kimagasló teljesítmény, valamint az integrált Intel HD Graphics 530 videókártya, amely támogatja a DirectX12 és OpenGL 4.4 szoftvereket. A processzor ideális választás irodai számítógépekhez, amelyektől gyors működést és több művelet egyidejű futtatását várják el.

Alza TopOffice
 

Alza TopOffice 2010
 

Erőteljes számítógép

A DDR4 típusú memória nagyobb teljesítményre képes mint az elődje, a DDR3. Kisebb energiafogyasztást eredményez, emelett nehezebben melegszik át és megbízhatóbbá teszi a számítógépet.


Modern felszereltség

A zökkenőmentes és biztonságos adattárolás érdekében szükséges lehet külső, USB 3.0-ás merevlemez vagy pendrive használata. A számítógép háza modern Fractal Design váz, amely kellő eleganciát sugároz. Az alaplaphoz csatlakozik számos USB 3.0 port, 4 darab USB 2.0 port, valamint bemenetek a monitor kábeléhez (VGA,HDMI). Alapvető programok telepítésére és adatok kiírására a máig nagy népszerűségnek örvendő DVD-író szolgál.

Alza TopOffice 2010
 

Nincs Operációs rendszer

A számítógép operációs rendszer nélkül, és a választás teljes egészében a felhasználó számára. Ideális választás a modern üzleti környezet egy fejlett Windows 10, de természetesen akkor válassza ki a megfelelőt a mi széles választéka .

 

Paraméterek

Operációs rendszer

Operációs rendszer operációs rendszer nélkül

Típus

A gép típusa Irodai PC

Processzor

Processzor sorozat Intel Core i5
Processzor modell Intel Core i5 7400 Kaby Lake
Processzor frekvencia 3 GHz (3 000 MHz)
Processzormagok száma 4 ×
Core boost frekvencia 3,5 GHz (3 500 MHz)
Max TDP 65 W

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell HD Graphics 630

Alaplap

Foglalat Intel 1151
További kártyafoglalatok PCI Express x1

Merevlemez

Kapacita úložiště (celková) 240 GB (0,24 TB)
Tárhely típusa SSD

Felszerelés

Alap felszerelés Optikai meghajtó, Wi-Fi
WiFi típus 802.11 b/g/n

Szín és dizájn

Szín Fekete
Ház mérete Mini Tower

Tápegység

Tápegység 350 W

Rendszermemória

RAM memória mérete 8 GB
Memória frekvencia 2 133 MHz
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 2 db
Beépített slotok száma 1 db

Kimenetek

USB 2.0 5 ×
Grafika VGA D-SUB, HDMI
Egyéb LAN

Szekrény

Szélesség 175 mm
Magasság 358 mm
Mélység 410 mm
Tömeg 3,8 kg
Kód:  ALZTS10e
Termékszám:  AZSTO3015

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15