Oldal frissítése

Alza TopOffice 2040

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Alza TopOffice 2040

Az irodai kiváló teljesítményről egy jól megtervezett számítógép gondoskodik. Az idő előrehaladt és a látszólag kis igényű környezet megérdemel egy nagy lépést előre. Az Alza TopOffice egy modern SSD-vel rendelkezik, aminek elegendő tárkapacitása és sebessége gondoskodik a tökéletes eredményű munkáról. A virtuálisan rögtön reagáló rendszer jelentősen felgyorsítja a klasszikus programok futását, beleértve a Microsoft Office programcsaládot is. Ez a számítógép minden típusú irodai munka során nagyon hatékony, sebességének és zökkenőmentes futásának köszönhetően.


 

Kiterjesztett garancia

Az összes termék a törvényi előírásoknak megfelelően alapvetően 2 év garanciával rendelkezik, de mi annyira megbízunk az Alza termékekben, hogy egy további évet hozzáadunk a garanciához, így összesen 3 év garancia jár a termékre. Ez vállalkozók és cégek számára is érvényes.


A lehető legjobb teljesítmény

A Kaby Lake családba tartozó Intel Core i3 processzor azért lett kiválasztva, hogy az összes fontos feladatot el tudja végezni. A benne dolgozó magok magas, 3,9 GHz-es frekvencián dolgoznak. Ebben a kategóriában először az Intel támogatja a nagysebességű DDR4 memóriát és az integrált Intel HD Graphics 530 videókártyát DirectX 12 és OpenGL 4.4 támogatással. Ez a processzor remek választás lesz a csúcskategóriás irodai számítógépekbe, amiktől gyors működést és egyszerre több feladat gyors elvégzését követelik meg.

Alza TopOffice
 

DDR4
 

Az igazi igásló

A DDR4 egy olyan fejlett memóriatípus, ami erősebb, mint a DDR3-as elődje. A DDR4 generáció továbbá jobb energiahatékonysággal rendelkezik, mint az elődje, ami kisebb mértékű túlmelegedést és nagyobb megbízhatóságot biztosít.


Modern berendezés

A zökkenőmentes adatmentéshez érdemes egy külső tárolót használni, pl. USB 3.0-ás csatlakozással. A számítógép ház első részén található csatlakozó, amit a Fractal Design készített, nagyon megfelelő erre a feladatra. Ezenkívül további 2 db USB 3.0-ás, 4 db USB 2.0-ás, és monitor csatlakozók (VGA, HDMI) is megtalálhatók a ház hátoldalán. Az alapprogram telepítésére egy népszerű DVD író is rendelkezésre áll, amivel könnyedén kimenthetők a fontos adatok.

Alza TopOffice
 

Windows 10
 

Windows 10 Pro

A számítógép előre telepített Windows 10 Pro operációs rendszerrel érkezik, így csak meg kell nyomni a bekapcsoló gombot és már munkához is láthatsz.

 

Paraméterek

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Pro

Típus

A gép típusa Irodai PC

Processzor

Processzor sorozat Intel Core i3
Processzor modell Intel Core i3 7100 Kaby Lake
Processzor frekvencia 3,9 GHz (3 900 MHz)
Processzormagok száma 2 ×
Max TDP 51 W

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell HD Graphics 630

Alaplap

Foglalat Intel 1151
További kártyafoglalatok PCI Express x1

Merevlemez

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 480 GB (0,48 TB)
Tárhely típusa SSD

Felszerelés

Alap felszerelés Optikai meghajtó, Wi-Fi
WiFi típus 802.11 b/g/n

Szín és dizájn

Szín Fekete
Ház mérete Mini Tower

Tápegység

Tápegység 350 W

Rendszermemória

RAM memória mérete 4 GB
Memória frekvencia 2 133 MHz
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 2 db
Beépített slotok száma 1 db

Kimenetek

USB 2.0 5 ×
Grafika VGA D-SUB, DVI, HDMI
Egyéb LAN

Szekrény

Szélesség 175 mm
Magasság 358 mm
Mélység 410 mm
Tömeg 3,8 kg
Kód:  ALZTS09z
Termékszám:  AZSTO2046

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10