Oldal frissítése

Alza TopOffice 2040

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Alza TopOffice 2040

A nagyszerű irodai teljesítményhez elengedhetetlen egy kiváló teljesítményű számítógép. Az idő előrehaladtával még egy látszólag szerény környezetben is érdemes a fejlődés felé egy nagy lépést tenni. Az Alza TopOffice magába foglal egy nagy merevlemezt az operációs rendszer feltelepítéséhez, és a leggyakrabban használt programokhoz, illetve az Ön projektjei számára is. A számítógép gyors és zökkenőmentes működésének köszönhetően a munkát bármelyik irodában hatékonyabbá fogja tenni.


Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Kiterjesztett garancia

Minden termékhez tartozik egy két éves garanciális időszak, de még így is kiállunk az Alza eszközünk minősége mellett, ezért további egy évet adunk, amely így 3 éves garanciát eredményez. Vállalkozókra és üzletekre is vonatkozik.


Verhetetlen teljesítmény

A számítógép agya a legfontosabb műveleteket is könnyedén ellátó i3 processzor lett a Skylake generációból, amelynek magjai 3.7 ghz-es órajelen végzik a számításokat. Az Intel ebben a szegmensben először támogatja a nagysebességű DDR4 memóriát, a beépített Intel HD Graphics 530 grafikus csipet pedig a DirectX 12-re és az OpenGL 4.4-re is felkészítették. Ez a processzor kiváló választás lehet nagy teljesítményű irodai számítógépekhez, ahol szükség van az akadásmentes futásra és gyors multitaskingra.

Alza TopOffice

DDR4

Az igazi igásló

A DDR4 sokkal fejlettebb memória, amely így a DDR3-as elődjénél is erősebb. A DDR4-es generáció ezenkívül kevésbé energiaigényes az elődjéhez képest, amely kevesebb túlmelegedést és nagyobb megbízhatóságot eredményez.


Modern felszerelés

A zökkenőmentes adatmentéshez az egyik legjobb eszköz a külső USB 3.0-as port. A gép elején ugyanilyen nagyszerű port van, a Fractial Design által. Továbbá található egy pár USB 3.0, négy USB 2.0 és monitor csatlakozó is (VGA, HDMI) a hátulján. Az alapszoftverek telepítéséhez egy örök népszerűségnek örvendő DVD-író is rendelkezésre áll, amellyel szintén könnyen archiválhatjuk fontos adatainkat.

Alza TopOffice

Windows 10

Windows 10 Pro

A számítógép előre feltelepített Windows 10 Pro-val érkezik, így nem lesz más dolga, mint üzembe helyezni és már használhatja is.

Paraméterek

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Pro

Típus

A gép típusa Irodai PC

Processzor

Processzor sorozat Intel Core i3
Processzor modell Intel Core i3 7100 Kaby Lake
Processzor frekvencia 3,9 GHz (3 900 MHz)
Processzormagok száma 2 ×
Max TDP 51 W

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell HD Graphics 630

Alaplap

Foglalat Intel 1151
További kártyafoglalatok PCI Express x1

Merevlemez

Kapacita úložiště (celková) 1 000 GB (1 TB)
Tárhely típusa HDD

Felszerelés

Alap felszerelés Optikai meghajtó, Wi-Fi
WiFi típus 802.11 b/g/n

Szín és dizájn

Szín Fekete
Ház mérete Mini Tower

Tápegység

Tápegység 350 W

Rendszermemória

RAM memória mérete 4 GB
Memória frekvencia 2 133 MHz
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 2 db
Beépített slotok száma 1 db

Kimenetek

USB 2.0 5 ×
Grafika VGA D-SUB, HDMI
Egyéb LAN

Szekrény

Szélesség 175 mm
Magasság 358 mm
Mélység 410 mm
Tömeg 3,8 kg
Kód:  ALZTS09u
Termékszám:  AZSTO2041

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20