Oldal frissítése

Alza TopOffice 2010

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Alza TopOffice 2010


Az irodai munkához megfelelő teljesítményt csak egy jól megtervezett számítógép tud biztosítani. Idő előrehaladtával még a látszólag egyszerű irodai környezet is megérdemel egy kicsit nagyobb előrelépést. Az Alza TopOffice terjedelmes merevlemezt tartalmaz, amire az operációs rendszert és a leggyakrabban használt programokat lehet telepíteni és még elegendő hely marad az összes projekt számára. Ez a számítógép gyorsaságával és sima működésével megnöveli a mindennapos irodai munka hatékonyságát.


Kiváló teljesítmény

A számítógép agyának ebben az esetben a Skylake család Intel Core i3 processzorát választottuk. Alaphelyzetben a magok 3.7 GHz frekvencián működnek. Az Intel ebben a szegmensben az első alkalommal hozta be a nagy áteresztőképességű DDR4 memória szabvány támogatását, az integrált grafikus Intel HD Graphics 530 kártya támogatja a DirectX 12 és OpenGL 4.4 technológiákat. A processzor kitűnő választás az erőteljes irodai számítógépekhez, amelyek gyors működést és gyors multitaskingot igényelnek.

Alza TopOffice
 

Alza TopOffice 2010
 

Az igazi igásló

A DDR4 olyan fejlett memória, amely nagyobb teljesítményű, mint elődje a DDR3. A DDR4 generáció elődjéhez képest kevésbé energiaigényes, ami miatt kisebb mértékben melegedik és a nagyobb a megbízhatósága.


Modern berendezések

A zökkenőmentes adatmentéshez a legcélszerűbb egy külső USB 3.0-meghajtót használni. Ehhez jól jön a Fractal Design ház előlapján található csatlakozó. Ezen kívül a hátlapon még két kiegészítő USB 3.0 és négy USB 2.0 csatlakozó, valamint  a videókártya (VGA, HDMI) kimenetei találhatóak. Az alapprogramok telepítéséhez nem hiányzik a még mindig népszerű DVD-író, amivel természetesen könnyen másolatot is készíthetsz a fontos adatokról.

Alza TopOffice 2010
 

Operációs rendszer nélkül

A számítógép operációs rendszer nélkül kerül szállításra, így a választás teljes egészében a felhasználó kezében van. Ideális választás lehet a modern üzleti környezetbe egy fejlett Windows 10, de természetesen választhatsz magadnak megfelelőt az operációs rendszerek széles választékából.

 

Paraméterek

Operációs rendszer

Operációs rendszer operációs rendszer nélkül

Típus

A gép típusa Irodai PC

Processzor

Processzor sorozat Intel Core i3
Processzor modell Intel Core i3 6100 Skylake
Processzor frekvencia 3,7 GHz (3 700 MHz)
Processzormagok száma 2 ×
Max TDP 51 W

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell HD Graphics 530

Alaplap

Foglalat Intel 1151
További kártyafoglalatok PCI Express x1

Merevlemez

Kapacita úložiště (celková) 3 000 GB (3 TB)
Tárhely típusa HDD

Felszerelés

Alap felszerelés Optikai meghajtó, Wi-Fi
WiFi típus 802.11 b/g/n

Szín és dizájn

Szín Fekete
Ház mérete Mini Tower

Tápegység

Tápegység 350 W

Rendszermemória

RAM memória mérete 4 GB
Memória frekvencia 2 133 MHz
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 2 db
Beépített slotok száma 1 db

Kimenetek

USB 2.0 5 ×
Grafika VGA D-SUB, DVI, HDMI
Egyéb LAN

Szekrény

Szélesség 175 mm
Magasság 358 mm
Mélység 410 mm
Tömeg 3,8 kg
Kód:  ALZTS09d
Termékszám:  AZSTO2013

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20