Oldal frissítése

Alza TopOffice 1030

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Alza TopOffice 1030

A nagyszerű teljesítményt az irodában csak a minőségileg összeállított számítógép tudja garantálni. A kor az halad előre, és még az elhanyagolhatónak tűnő kevésbé  hardverigényes feladatok is a haladás részei. Az Alza TopOffice számítógép nagy kapacitású merevlemezt tartalmaz az operációs rendszerre és a leggyakrabban használt programok részére, illetve mindenre, ami csak szükséges a projektjeidhez. Ez a számítógép a maga sebességével és az akadozásmentes üzemével mindenféle irodai munkát hatékonyabbá tesz.


Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

 

Kiterjesztett garancia

Minden termékre vonatkozik a törvény alapján a kétéves garancia, ám mi az Alza termékek minőségében bízunk annyira, hogy még egy év garanciával megtoldjuk ezt, tehát összesen 3 év garancia vonatkozik erre a termékre. Ez érvényes a vállalkozókra és a cégekre is.


Elsöprő teljesítmény

A számítógépes konfiguráció lelke az Intel Pentium processzor a Kaby Lake családból, amelynek magjai alapból 3,5 GHz frekvencián dolgoznak. Az Intel elsőként ennél a sorozatnál érte el a DDR4 memóriamodulok támogatását azok magas adatátviteli sebességével. A beépített Intel HD Graphics 510 videokártya támogatja a DirectX 12-t és az OpenGL 4.4-et. Ez a processzor nagyszerű választás egy nagyteljesítményű irodai számítógép gyanánt, ha szükség van a megbízható működésre és a gyors multitaskingra.

Alza TopOffice 1033
 

DDR4
 

Az igazi munkagépekhez

A DDR4 a legfejlettebb memóriamodul típus, amely nagyobb teljesítménnyel büszkélkedhet az előző DDR3 generációval szemben. A DDR4 generáció az elődeihez képest alacsonyabb energiaigénnyel is rendelkezik, amely a kisebb mértékű túlhevülésben és a nagyobb mértékű megbízhatóságban is megnyilvánul.


Modern felszereltség

A problémamentes biztonsági mentésekhez kiválóan felhasználható egy külső USB 3.0 merevlemez. Ehhez nagyszerű szolgálatot tesz a számítógépház előlapján helyetfoglaló port a Fractal Design műhelyéből. Ezen kívül a számítógépház hátsó oldalán még további 2 db USB 3.0, 4 db USB 2.0 és monitor csatlakozók is (VGA, HDMI) megtalálhatók. A programok telepítéséhez nem hiányozhat a közkedvelt DVD író sem, amely kiválóan alkalmas a fontos adataid egyszerű biztonsági mentéseihez is.

Alza TopOffice 1033
 

Windows 10
 

Windows 10 Pro

A számítógép előtelepített és jól kiforrott Windows 10 Pro operációs rendszerrel kapható, tehát elég csupán bekapcsolni, és már azonnal munkába is lendülhetsz.

 

Paraméterek

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Pro

Típus

A gép típusa Irodai PC

Processzor

Processzor sorozat Intel Pentium
Processzor modell Intel Pentium G4400 Skylake
Processzor frekvencia 3,5 GHz (3 500 MHz)
Processzormagok száma 2 ×
Max TDP 54 W

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell HD Graphics 510

Alaplap

Foglalat Intel 1151

Merevlemez

Kapacita úložiště (celková) 3 000 GB (3 TB)
Tárhely típusa HDD

Felszerelés

Alap felszerelés Optikai meghajtó, Wi-Fi
WiFi típus 802.11 b/g/n

Szín és dizájn

Szín Fekete
Ház mérete Mini Tower

Tápegység

Tápegység 350 W

Rendszermemória

RAM memória mérete 4 GB
Memória frekvencia 2 133 MHz
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 2 db
Beépített slotok száma 1 db

Kimenetek

USB 2.0 5 ×
Grafika VGA D-SUB, HDMI
Egyéb LAN

Szekrény

Szélesség 175 mm
Magasság 358 mm
Mélység 410 mm
Tömeg 3,8 kg
Kód:  ALZTS07p
Termékszám:  AZSTO1033

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05