Oldal frissítése

Alza Individual Pentium

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Alza Individual Pentium

A PC optimális megoldás, ha olyan hardvert akarsz, amivel jó pár évig dolgozhatsz. A különféle PC-k tulajdonságai eltérőek, így a rendeltetésük is eltérő. A(z) Alza Individual Pentium számítógép Irodai rendeltetésű. Használhatod rajta a szövegszerkesztőt vagy böngészhetsz a neten is. De játékra nem lesz teljesen elég, amit tud.

A(z) Alza Individual Pentium PC CPU-ja és grafikus kártyája

Az összes asztali gép fontos része a processzor. A(z) Alza Individual Pentium lelke a(z) 2 × magos Intel Pentium 3,7 GHz órajelű CPU. Nagyobb igénybevételkor a processzor a Turbo frekvenciát használja. Maximális terhelésnél a processzor fogyasztása 54 W. A thermal design power paraméter elsősorban a szükséges hűtés meghatározásánál segíthet. A számítógépek többségénél ez az érték kevesebb, mint 60 W, ennél magasabb hagyományosan a nagyobb teljesítményű számítógépeknél található.

A kártya teljesítményének fontos indikátora a memória nagysága. Kevésbé erőforrás-igényes játékoknál elegendő 2 GB RAM-os kapacitás. Minél erőforrásigényesebb alkalmazásokat használsz, annál inkább szükséged lesz 4 GB kapacitásra. A játékosok szükségesnek tartják a minimum 6 GB-ot, de persze ennél nagyobb grafikus memória is kívánatos lehet.

A(z) Alza Individual Pentium számítógép merevlemeze és memóriája

A jövőbeni felhasználásnak megfelelően válaszd meg a RAM nagyságát is. A leglassabb PC-knél a 2 GB RAM az áltanos, 4 GB-os rendszermemóriával az öregebb PC-knél találkozhatunk. Aki jó pár évig ugyanazt a gépet használná, annak legalább 8 GB RAM-ra lesz szüksége, a játékfanatikusoknak pedig akár 64 GB RAM-ra is lehet gondolni. A fájlok SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD típusú merevlemezen tárolhatók. Az SSD a Solid State Drive rövidítése, vagyis mozgó alkatrészek nélküli meghajtót jelöl. Jóval gyorsabb és ellenállóbb, mint a klasszikus merevlemez. A HDD egy hagyományos meghajtó mozgó alkatrészekkel és viszonylag alacsony árfekvéssel. Az SSHD-t az előző két formátum kombinációjaként kell elképzelni egy komponensben, de az SSD rész kevesebb helyet foglal el, mint a HDD. HDD + SSD kombinációt csak azok a PC-k képesek kezelni, ahol két különböző fiók van a meghajtóknak. Az egyiket egy SSD formátum, a másodikat egy HDD használja.

Mekkora lemezterületre lesz szükséged? Az SSD meghajtó ugyanolyan tárhellyel drágább, mint a hagyományos HDD. A legfontosabb pár program 64 GB-tal is jól működik, de ideálisabb a 128 GB. De ha az SSD-n sokféle alkalmazást szeretnél használni, még a 256 GB sem lesz teljes biztonsággal elegendő. A HDD-k nagyobb tárhellyel megtalálhatók. Az 500 GB mondhatni általánossá vált, de a 2 TB sem olyan kapacitás már, ami megdöbbentést vált ki.

Paraméterek

Operációs rendszer

Operációs rendszer operációs rendszer nélkül

Csomag tartalma

A csomag tartalma Tápkábel

Típus

A gép típusa Irodai PC

Processzor

Processzor sorozat Intel Pentium
Processzor modell Intel Pentium Gold G5420 Coffee Lake
Processzor frekvencia 3,7 GHz (3 700 MHz)
Processzormagok száma 2 ×
Max TDP 54 W

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell HD Graphics 610

Alaplap

Foglalat Intel 1151 Coffee Lake

Merevlemez

Tárolókapacitás (teljes) 240 GB (0,24 TB)
Tárhely típusa SSD
SSD kapacitás 240 GB (0,24 TB)

Szín és dizájn

Ház mérete Midi Tower

Tápegység

Tápegység 400 W

Rendszermemória

RAM memória mérete 8 GB
Memória frekvencia 2 400 MHz
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 2 db
Beépített slotok száma 1 db

Kimenetek

USB 2.0 4 ×
Grafika DVI, HDMI
Egyéb LAN, PS/2
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Termékszéria

PC sorozat Alza Individual
Kód:  ALZI18430
Termékszám:  ALZI18430

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05