Oldal frissítése

Alza Gamebox Neo GTX1070

Kiegészítők a termékhez

Alza Gamebox Neo GTX1070

Tartomány játék PC GameBox

A teljes körű játék PC GameBox tervezték zavartalan élmény a legújabb játékokat. Ugyanez a helyzet ezzel a modellel, amelynek alapja egy erős grafikus kártyával és egy négymagos processzor Intel Skylake. Optimálisan egymásra illesztett tárolja vonzó fekete burkolat átlátszó oldalon. A számítógép a legújabb Windows operációs rendszer a 10.

Powered By Asus

Hatalmi Asus

Powered By ASUS

Dolgozunk a piacvezető a termelés számítógépes kiegészítők. ASUS a hatalom jelképe. A termékek megtalálhatók szinte minden kategóriában az informatikai piacon. A cég termékei önmagában csatlakozik versenyképes áron és jó minőségű. ASUS figyelem középpontjában a asztali számítógépek, laptopok, mobiltelefonok, az optikai meghajtók és alkatrészek. A gyártás során az alaplap cég ma a domináns szereplő a piacon, részesedése közel 40%.

Intel Core i5-6500

A processzor mindig a legjobb választás, ha azt szeretné, nagy teljesítményű, hogy lesz egy igényes munkát és multitasking, vagy játszik a legigényesebb játékokat. Skylake architektúra alapja a 14nm gyártási folyamat, amely biztosítja az optimális arányát a fogyasztás és a teljesítmény. Intel Core i5-6500 maga ketyeg frekvenciája 3,2 GHz-es és az a célja, hogy az új foglalat Socket 1151. Ha szükséges, a jól bevált technológia Turbo Boost frekvencia akár 3,6 GHz.

Intel Core i5-6500

Intel Core i5-6500

Asus Turbo GeForce GTX 1070

Asus GeForce GTX Turbo 1070

Asus GeForce GTX Turbo 1070

A megfelelő játék felállás Nélkülözhetetlen erős grafikus kártyával. V tomto případě se o grafický výkon stará Asus Turbo GeForce GTX 1070. Karta disponuje grafickým jádrem Pascal GP106.

Asus B150 Pro Gaming

Egy nagy márka ASUS alaplap socket LGA 1151 lapkakészlet Intel B150 célja, hogy egy erőteljes új generációs processzorok Skylake gyártott fejlett 14nm technológia. Ez a modell meglepte legmagasabb minőséget és megbízhatóságot a komponensek találhatók a CD-formátum mATX. A képességek és ideális választás létrehozására egy erős játék PC, ami nem foglal sok helyet.

Asus B150 Pro Gaming

Asus B150 Pro Gaming

CoolerMaster Hyper 103

CoolerMaster Hyper 103

a hatékony hűtés

Cooler Master Hyper 103 egy nagy hűvösebb per processzor, kiváló ár-érték aránnyal. Ez biztosítja a jó hűtési teljesítmény minden modern platformon. Légáramlás köszönhetően a speciális kialakítása a lécek és a technológia az X-Vent és az Air-Guide közvetlenül továbbítjuk a Heatpipe.

Gyors reagálás a Windows 10

Nagy hatással van a villámgyors választ rendszernek van egy SSD, melynek kapacitása 480 gigabájt elegendő az operációs rendszer és a kedvenc játékok. 

SSD

SSD quick start rendszerrel

DDR4

DDR4

Az igazi ínyencek

DDR4 olyan fejlett memóriával, amely sokkal erősebb és takarékosabb, mint elődje DDR3. DDR4 van az igazi ínyencek a hatalmas erő.

széleskörű csatlakoztathatóság

Az első USB portok teljes mértékben hozzáférhető és elülső részén található a szekrény. Elérhető itt már csak két USB 2.0 port, egy USB 3.0 port, valamint két 3,5 mm-es jack fejhallgató és mikrofon. Portok, hogy egyszerű, biztonságos és gyors kapcsolatot a billentyűzet, az egér, flash drive, fejhallgatók és egyéb számítógépes kiegészítők.

Na naše techniky se můžete plně spolehnout a počítač k vám domů dorazí ve zcela perfektním provedení.

Zalman Z1 NEO

Zalman Z1 NEO

Paraméterek

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Típus

A gép típusa Gamer PC

Processzor

Processzor sorozat Intel Core i5
Processzor modell Intel Core i5 6500 Skylake
Processzor frekvencia 3,2 GHz (3 200 MHz)
Processzormagok száma 4 ×
Core boost frekvencia 3,6 GHz (3 600 MHz)
Max TDP 65 W
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája NVIDIA GeForce
Videókártya modell GTX 1070

Videókártya

Videókártya memória mérete 8 GB
Stream processzorok száma 1 920×
Speciális videókártya funkciók GeForce VR-Ready

Alaplap

Foglalat Intel 1151

Merevlemez

Tárolókapacitás (teljes) 480 GB (0,48 TB)
Tárhely típusa SSD

Felszerelés

Alap felszerelés Optikai meghajtó

Szín és dizájn

Szín Fekete
Ház mérete Midi Tower

Tápegység

Tápegység 500 W

Rendszermemória

RAM memória mérete 8 GB
Memória frekvencia 2 400 MHz
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 db
Beépített slotok száma 1 db

Kimenetek

USB 2.0 6 ×
Grafika DVI, HDMI, DisplayPort
Egyéb LAN, USB 3.2

Szekrény

Szélesség 203 mm
Magasság 445 mm
Mélység 464 mm

Termékszéria

PC sorozat Alza GameBox
Kód:  sklRB4d
Termékszám:  AZSGB1070C

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20