Oldal frissítése

Kanex Aluminium Lightning Dock iPhone MFi

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Kanex Aluminium Lightning Dock iPhone MFi

Kényeztesse magát szinkronizálni, és töltse iPhone stílusosan egy dokkoló állomás Kanex. Tartsa őket mindenkor, hogy te otthon, az irodában, vagy bárhol máshol. Ez lehetővé teszi a kényelmes hívás anélkül, hogy tartsa a telefont a kezedben, vagy egy újabb képernyő kell a munkaterületre, így a munka a projekt, és figyelemmel kíséri a mobiltelefon képernyőjén, ha az új üzenetek vagy e-mailek.

Stílusos töltés és szinkronizálás

A dokkolóállomás célja pontosan egészét. Szilárd alumínium váz teljesen illeszkednek a design az iPhone. Samozřejmostí je odolný Apple Lightning MFi konektor, který je zapuštěn v černém silikonu, což umožňuje snadné vložení a následné vyjmutí telefonu. Tartalmaz egy méteres USB kábelt egyszerűen csatlakoztassa egy szabad USB portjához. 

legfontosabb jellemzői

  • alumínium kivitel
  • Lightning csatlakozó
  • vonzó design
  • USB kábel

Alumínium Kanex Lightning Dock büszkélkedhet "Made for iPhone", ami azt jelenti, hogy ez a készülék már felhasználásra tervezett az iPhone és az igazoltan megfelelnek-e a szükséges paramétereket az Apple. 
Kompatibilis készülékek:

  • iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad mini 3, iPad mini 2, iPod Nano, iPod touch

Műszaki adatok:
csatlakozó:
Lightning csatlakozó
bemenet:
5,1 V +/- 0,1 V
kimenet:
4,55 ~ 5,25 V / 2,4 A
Színek:
ezüst
Kábel hossza:
1 m

Kód:  KANX40b
Termékszám:  K8PDOCK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10