Oldal frissítése

ALUFIX Alumínium szív alakú sütőforma

3,0 2 értékelés
6 790 Ft

ALUFIX Alumínium szív alakú sütőforma

A nagyszerűen kihasználható Alufix tepsi az összes konyhában ott kell, hogy legyen a szekrényben. A magasabb peremű, sütőbe való tepsi remek megoldást kínál, hiszen egy főételt ugyanúgy megsüthetsz benne, mint egy kevert süteményt, hiszen legyen bármi is az ebéd vagy a vendégváró, elegendő helyet kínál. Nagyszerű anyagból készült, precíz kivitelezéssel. Alumínium anyagból készült a termék. A tepsi nagy és egyenletes hővezető képességet biztosít, aminek hála az étel hamarabb megsül. Mivel tapadásmentes a felülete, alig van szükség zsiradékra a főzéshez. A felkapott ezüst szín nagyszerűen belesimul a konyhádba.

A kitűnő ALUFIX Alumínium szív alakú sütőforma tepsi legfontosabb előnyei

  • A mély peremű Alufix tepsi ideális társ a konyhában
  • Alumínium anyag mellett döntött a gyártó az előállításához
  • A belső tapadásmentes felület megakadályozza az ételek megégését
  • Ezüst színe remekül mutat majd a konyhádban.

A kiváló Alufix tepsi vonzó felszereltséggel érkezik

A finomságok könnyű megsütése érdekében a remek Alufix kiegészítette a terméket egy-két furfangos funkcióval. A remek használatot biztosító Tapadásmentes felület mindig megfelelő eredményeket biztosít sütéskor. Ha szívesen készítesz sütőben sós vagy édes harapnivalót a minőségi Alufix tepsi az egyik leginkább használt konyhai eszközöd lesz.

Paraméterek

Típus

Típus Mély

Anyag

Tepsi anyaga Alumínium
Tepsi belső felülete Tapadásmentes

Szín

Szín Ezüst
Kód:  DOMA1299
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9001376003320

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10