Oldal frissítése

ALUFIX Alumínium szív alakú sütőforma

3,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ALUFIX Alumínium szív alakú sütőforma

A nagyszerűen kihasználható Alufix tepsi az összes konyhában ott kell, hogy legyen a szekrényben. A magasabb peremmel rendelkező, sütőbe való tepsi tökéletesen alkalmas különféle édes és sós ételek sütésére, hiszen legyen bármi is az ebéd vagy a vendégváró, elegendő helyet kínál. Nemcsak a precíz kivitelezés, hanem a megfelelően kiválasztott anyag is jellemzi. Alumínium anyag mellett tette le a voksát a gyártó. A tepsi lenyűgöz egyenletes és magas hővezető képességével, ami felgyorsítja a sütés folyamatát. Tapadásmentes felületet kapott, így minimális zsiradékkal, vagy akár zsiradék nélkül is használhatod. A keresett ezüst szín remekül illik a konyhádba.

A remek ALUFIX Alumínium szív alakú sütőforma tepsi legfontosabb előnyei

  • A mély peremű Alufix tepsi nem hiányozhat egyetlen konyhából sem
  • Alumínium anyag mellett tette le a voksát a gyártó
  • A belső tapadásmentes felület minimalizálja a megégés kockázatát
  • Ezüst színe szuperül kiegészíti a konyhádat.

A kiváló Alufix tepsi remek felszereltséggel készült

Az egyszerű sütögetés érdekében a nagyszerű Alufix néhány furfangos dologgal tette még vonzóbbá a tepsit. A hasznos Tapadásmentes felület soha nem hagy cserben, amikor sütsz. Nem számít, hogy édes vagy sós ételeket sütsz a minőségi Alufix tepsi lesz az egyik olyan eszköz, amit gyakran fogsz használni.

Paraméterek

Szín

Szín Ezüst

Anyag

Tepsi anyaga Alumínium
Tepsi belső felülete Tapadásmentes

Típus

Típus Mély
Kód:  DOMA1299
Termékszám:  9001376003320

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15