Oldal frissítése

ALPINE IVE-W585BT

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ALPINE IVE-W585BT

Ez az eszköz lehetővé teszi a DVD, a DVD-R / RW / DivXR formátumok lejátszását. Továbbá támogatja az iPod video vagy USB flash meghajtó lejátszását is. A basszus beállítása automatikusan a BASS ENGINE SQ funkcióhoz alkalmazkodik, amely szabályozza a subwoofer frekvenciakorlátját a teljes hangegyensúly fenntartásához. Egyéb, felhasználóbarát funkciói közé tartozik a digitális időkorrekció és a 9 sávos paraméteres hangszínszabályzó.

Főbb jellemzők

  • Csodálatos hat colos képernyő
  • Kiváló hangminőség
  • Érzékeny hangvezérlés
  • A fantasztikus FM / AM tuner 30 memóriahelyet kínál
  • 9 sávos paraméteres hangszínszabályzó
  • Teljes, színes háttérvilágítású kijelző
  • Éles háttérvilágítású gombok
  • A háttérvilágítás 8 színű, széles választékban (kék / világoskék / türkiz / zöld / vörös / narancssárga / sötét sárga / fehér)
  • Súly: 2,25 kg

Csatlakozás

A rádió nagyfokú csatlakoztathatósága számos lehetőséget kínál a párosításra olyan eszközökkel, amelyek életmódjának szerves részét képezik. A TuneIt segítségével csatlakoztathatja Android-alapú mobilkészüléket az autórádióhoz. A DVB-T tuner által televíziós műsorokat nézhet HD minőségben, vagy kapcsolódhat a rádióhoz iPod vagy iPhone készülékén a nagy sebességű interneten keresztül. Különleges funkciója, hogy csatlakoztathatja az autó hátsó kamerájához és a kormánykerék vezérléséhez. 

Testreszabás

Minden felhasználó örömmel veszi majd, hogy saját ötletei alapján testreszabhatja a panel megjelenését, például a kijelző színének kiválasztásával a rendelkezésre álló nyolc színből (kék, világoskék, türkiz, zöld, vörös, narancssárga, sötét sárga és fehér) és feltöltheti saját PNG vagy JPEG képét háttérképként. Csak mentse el a képet egy USB flash meghajtóra, és helyezze át a készülékére az USB porton keresztül. 

Paraméterek

Bemenet/Kimenet

Optikai meghajtó CD, DVD
Csatlakozók USB, AUX / Line IN, ISO

Felszerelés és funkció

Felszerelés WiFi, Bluetooth
Tulajdonságok RDS
Funkciók Támogatás Apple készülékekhez, Támogatás Android készülékekhez, Hangszínszabályzó, Bass boost
Támogatott formátumok AAC, WMA, JPEG, MPEG, DivX, Xvid

Rádió

Tunerek AM, FM, DAB/DAB+

Teljesítmény

Teljesítmény erősítő 4×50 W

Méretek

Rádió mérete 2 DIN
Szélesség 178 mm
Magasság 100 mm
Mélység 165 mm
Kód:  JZ185e
Termékszám:  IVE-W585BT
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15