Oldal frissítése

Alpa AVIRIL Baba krém 50 ml

4,9 13 értékelés
790 Ft

Alpa AVIRIL Baba krém 50 ml

Az Alpa AVIRIL krém a babák irritált vagy fájó bőrének kezelésére szolgál. Nagy százalékban tartalmaz cink-oxidot és kamilla kivonatot. Ezenkívül a készítmény C és E vitaminnal dúsított. Segít a bőr gyors regenerálásában és megnyugtatásában. Az Alpa AVIRIL Baba krémet minden anya és gyermeke értékelni fogja.

Az Alpa AVIRIL 50 ml-es Baba krém főbb jellemzői

  • Alkalmas gyermekek számára, a születésüktől fogva
  • Irritált vagy fájó bőr kezelésére
  • Az Alpa AVIRIL krém E és D vitaminnal dúsított
  • Kamilla kivonat és cink-oxid tartalom
  • Alpa AVIRIL krém nyugtató és regeneráló hatással

Összetétel:
Aqua, Petrolatum, Zinc Oxide, Glycerin, Ozokerite, Hydrogenated Castor Oil, Lanolin, Cera Microcristallina, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Isostearate, Polyglyceryl-3 Oleate, Magnesium Sulfate, Dipropylene Glycol, Methylparaben, Ethylparaben, Methylisothiazolinone, DMDM Hydantoin, Chamomilla Recutita Extract, Propylene Glycol, Parfum, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Cinnamal, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool.


Paraméterek

Ajánlott

Alsó korhatár 0 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól Újszülött

Típus

Bőrtípus Baba, Gyerek

Hatás

Hatás Hidratáló

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Kód:  BABY13484
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594001773923
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20